Silhouette CAMEO 3 de alleskunner

Snijdt een verscheidenheid aan materialen zoals vinyl, papier, karton, textiel en andere materialen tot 30 cm breed en tot 3 meter lang.

€263,64 €247,11

Excl. btw

Silhouette CAMEO 3 Hobby snijplotterDe Silhouette cameo is een handige hulp met het snijwerk.

  • Gebruik de krachtige Silhouette Studio design software om uw projecten te maken. Features Bluetooth®-technologie voor draadloos snijden of aan te sluiten op je computer.
  • Heeft een handige lade voor gereedschap gebruiken en kan ook dikker materiaal (+ 2mm) speling dikkere materialen snijden. Kan automatisch snijtekens herkennen - de Print & Cut en PixScan technologie -.
  • Is de enige Silhouette compatibel zijn met de zelfregulerende mes . Dit voorkomt veel ellende met instellen van uw mes - AutoBlade -.
  • Inclusief Silhouette CAMEO snijmachine, Silhouette Studio software, netsnoer en USB-kabel, 12-inch Cutting Mat, AutoBlade snijmes


Silhouette Auto Blade Compatible

Sit back and relax, heeft Silhouette CAMEO 3 een ingebouwde AutoBlade. Je zal nooit vergeten om uw blad aan te passen, zal de Silhouette het voor je doen. Naast het hebben van een AutoBlade de CAMEO 3 werkt met de diepe-Cut Blade.


extra opslagruimte

Blade en andere opbergvakken houden alle extra bladen en Silhouette tools in een gemakkelijk toegankelijk opbergvak.


Dual-Carriage

De CAMEO 3 is voorzien van een dubbele-wagen. De gereedschaphouders zijn gemarkeerd met rode cirkel aan de linkerkant en een blauwe cirkel aan de rechterkant. Plaats de instrumenten (zoals een AutoBlade en een schets pen) in de bijbehorende gereedschaphouders zoals u in uw Cut-instellingen in Silhouette Studio hebt toegewezen en let op uw machine uit te voeren twee verschillende functies in één snede job.

Snijd dikker materiaal

Cameo 3 heeft een verhoogde instelling (2 mm) in vergelijking met eerdere versies van de plotter. Hiermee kunt u dikkere materialen te snijden met behulp van de Deep-cut Blade.

Silhouet Design Store

De Silhouette Design Store is een marktplaats van kant-en-klare vormen voor gebruik met uw Silhouette. Daar vindt u meer dan 100.000 downloadbare ontwerpen van tientallen talentvolle kunstenaars. Zodra u een ontwerp hebt gekocht is het van u. Bouw je eigen persoonlijke digitale ontwerp bibliotheek te gebruiken wanneer je maar wilt. Met de Silhouette Design Store u betaalt alleen voor de ontwerpen die u echt wilt.

Silhouette Studio software

Silhouette Studio-software is de meest robuuste en krachtige design software op de markt.Deze innovatieve software is voorzine met functies die normaal gesproken alleen in duurdere producten zitten en ook nig eens eenvoudig toe te passen. Silhouette Studio geeft u talloze nieuwe manieren om mooie dingen te maken.

PixScan Technology

PixScan technologie is een nieuwe functie in het Silhouette snijden systeem waarmee makers precies gesneden rond een gedrukt ontwerp of snijlijnen op een specifieke locatie op uw materiaal met behulp van een scanner of camera te positioneren. U kunt zelfs gebruik maken van uw smartphone of tablet. De PixScan algoritme maakt het mogelijk silhouet CAMEO speciaal geplaatste registratietekens te herkennen bij het PixScan snijmat. PixScan is ideaal voor het opslaan van gescande of gefotografeerde afbeelding in uw persoonlijke digitale bibliotheek of voor het draaien van een met de hand getekende schets in een nieuwe aangepaste silhouette-bestand.


Wat zit er in de doos:

- silhouet CAMEO snijmachine.

- Silhouette Studio software.

- voedingskabel en USB-kabel.

- 12 inch Cutting Mat.

- AutoBlade snijmes.

- Een maand Basic abonnement op de Silhouette Design Store.

- Crosscutter.

- 100 digitale ontwerpen te beginnen met het maken meteen.
Productafmetingen 22.5 x 8.5 x 6 inch
Gewicht 12,2 pond ( Bekijk tarieven en beleid )
Item modelnummer Silhouet-CAMEO-3-4T
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen