Avery PC 845 Mist 615mm

Avery Dennison® 800 Premium Cast snijfolie voor duurzame vlakke en lichtgebogen belettering van auto's, vrachtwagens, bussen, markeringen op boten, decoraties van winkelruiten, richtingborden, winkelinterieurs en andere duurzame promotionele toepassingen.

€8,65 €8,26

Excl. btw

Avery 800 Premium Cast


De Avery Dennison 800 Premium Cast portfolio is een uniek assortiment sign-cut met een gemiddelde tot lange levensduur voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het maakt installatie gemakkelijker, met een uitstekende dimensionale stabiliteit over golven, eenvoudige/compound-gebogen substraten en klinknagels. De verbeterde kleefkracht en de stabiliteit van de frontlaag maken een snelle en nauwkeurige toepassing van afgewerkte belettering en afbeeldingen op gebogen en gegolfde oppervlakken mogelijk.

Een brede selectie van 85 standaard glanzende, matte en metallic kleuren is ontworpen voor de meeste projecten. Als u meer nodig hebt, kunt u dankzij een exclusieve Avery Dennison-kleurenservice het exacte uiterlijk bereiken dat u nodig hebt voor bepaalde toepassingen - met een handige minimumbestelling van 5 rollen en korte levertijden.

Overzicht Belangrijkste kenmerken.
Uitstekende conformiteit en eenvoudige verwerking op gebogen en gegolfde oppervlakken.
Optimale vlakheid en stabiliteit tijdens het snijden en wieden.
Beschikbaar met blauw contrasterend rugpapier voor eenvoudige conversie (800 Premium Cast™ White en 830 Premium Cast™ White Matte).
Verbeterde lijmprestaties die het mogelijk maken om op vinyl gesneden materiaal te herstellen.
Verhoogde dimensionale stabiliteit na verloop van tijd. Nieuwe Avery Dennison grid liner, voor gemakkelijk handmatig snijden en converteren


Dikte in micron : 50
Eenheid : Mtr
Kleur : 845 Mist
Levensduur in jaar: 8
Lijmsoort : Permanent
Materiaal type : Snijfolie gegoten
Merknaam : Avery
Oppervlakte : Glans
Productnaam : 800 Premium Cast Film
Breedte (mm) : 615
Lengte (mm) : 1000

Product overzicht
Product datasheet
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen