Grafiprint print media Prijzen per rol 137

De Grafiprint Print Media werden speciaal ontwikkeld voor gebruik op digitale full-colour groot-formaat printers.

In onze huidige digital printing markt wordt steeds meer met solvent- en andere hoogwaardige inkten geprint, niet enkel omdat die er prachtig en kleurrijk uitzien, maar ook omdat ze bij buitengebruik een behoorlijk lange levensduur genieten.

Speciaal voor gebruik op deze digitale full-colour groot-formaat printers ontwikkelde Grafityp een breed gamma van Grafiprint Print Media. Zoekt U een monomere film voor binnen, een polymere film voor buiten of een gegoten film voor extra langdurige buitentoepassingen ? Of wenst U op fotopapier, canvas of banner te printen ? In het Grafiprint gamma vindt u steeds de perfecte oplossing !

De ongecoate Grafiprint Print Media zijn perfect inzetbaar op bijna alle groot-formaat printers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Voor sommige print media, zoals o.a. fotopapier, canvas of banner materialen, is een extra printcoating vereist om een goed printresultaat te bekomen. Met de speciaal voor deze media ontwikkelde printcoating bekomt U ook op deze materialen steeds weer een prachtig resultaat.

Lees meer