Grafiprint

De Grafiprint Print Media zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op digitale full colour grootformaat-printers. Bij SignWarehouse bieden we hiervan verschillende rollen van verschillende groottes aan. Wilt u een ruimte in uw huis of bedrijf voorzien van een muur met grafische print? Dan wilt u zeker uw afbeelding printen op onze rollen Grafiprint!

Vragen? Bel ons direct op!

Hoe werkt Grafiprint?

In onze huidige digital printing markt wordt steeds meer met solvent- en andere hoogwaardige inkten geprint, niet enkel omdat die er prachtig en kleurrijk uitzien, maar ook omdat ze bij buitengebruik een behoorlijk lange levensduur genieten. Een rol Grafiprint heeft net als applicatietape een klevende kant en een normale kant. U print uw afbeelding op de normale kant en plakt de afbeelding vervolgens waar u deze wilt hebben. Vaak worden deze prints gebruikt op een grote muur. Met behulp van een föhn of ander warmte-element trekt u de afbeelding zo strak mogelijk op de muur. Er zijn speciale printers die het toestaan om grote afbeeldingen in full colour te printen en daarvoor heeft Grafityp een breed gamma van Grafiprint Print Media ontwikkeld. Zoekt u een monomere film voor binnen, een polymere film voor buiten of een gegoten film voor extra langdurige buitentoepassingen? Of wenst u op fotopapier, canvas of banner te printen? In het Grafiprint-gamma vindt u steeds de perfecte oplossing! Als op zoek bent naar folie voor op uw vloer, hebben we ook speciale vloerfolie.

Extra printcoating

De ongecoate Grafiprint Print Media zijn perfect inzetbaar op bijna alle grootformaat grafische printers die momenteel op de markt beschikbaar zijn. Voor sommige print media, zoals fotopapier, canvas of banner-materialen, is een extra printcoating vereist om een goed printresultaat te bekomen. Met de speciaal voor deze media ontwikkelde printcoating bekomt u ook op deze materialen steeds weer een prachtig resultaat.

Plak een grote afbeelding op uw muur

Wilt u een mooie afbeelding op uw binnen- of buitenmuur plakken? Kies dan nu voor Grafiprint! Check voordat u koopt ook welke inkt u nodig heeft voor grootformaatprinters. Zo weet u zeker dat uw muur de mooiste print krijgt! Als u vragen heeft over onze producten, neemt u contact met ons op door te bellen naar 0631679306 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees meer