Poli-Flex Blockout Soft Sublistop

Poli-Flex Blockout soft is voorzien van een blockout hotmelt tussenlaag en is bedekt met een zelfklevende folie. In diverse maten leverbaar. 11 kleuren waaronder wit, red, oranje, licht blauw en geel
Koop 10 voor €12,20 per stuk en bespaar 5%

Koop 25 voor €11,43 per stuk en bespaar 11%

Koop 75 voor €11,04 per stuk en bespaar 14%

Koop 125 voor €10,72 per stuk en bespaar 16,5%

€12,84
Excl. btw
 • Poki-Tape  ® Blockout Soft

  Poli-Tape Blockout Soft
  POLI-FLEX ® BLOCKOUT SOFT is uitgerust met een blockout tussenlaag en is bedekt met een zelfklevende voering verkrijgbaar in 11 kleuren.
  De film overtuigt doordat het zacht aanvoelt, wat resulteert in een hoog draagcomfort. Het gebruik van een lage temperatuur hotmelt-lijm voorkomt drukvlekken op polyester textiel en maakt het bloeden van sublimatie-inkten nog moeilijker.
  De standaardkleuren van POLI-FLEX ® PREMIUM gemarkeerd met een * hebben een uitstekende sublimatieweerstand door de gebruikte pigmenten, hoewel ze geen extra blockout-coating hebben. Vanwege de verschillende invloeden van materiaal en toepassingen adviseren wij om bij gebruik van deze kleuren vóór elke toepassing een test uit te voeren op het originele materiaal. 

  verwerking

  M-FLEX Blockout kan worden gesneden met alle huidige plotters. Wij raden u aan een standaard 45 ° mes. Na wieden de gesneden flex film wordt overgebracht door hitte pers. De polyester voering moet warm worden verwijderd.

  Kenmerken

  Wasbaar bij 60 ° C. Nylon en textiel met hydrofobe impregnatie zijn niet geschikt voor warmteoverdracht. In dit geval raden we u aan M-FLEX NYLON. Garantie voor een veilige en duurzame band van POLI-FLEX Blockout wordt alleen gegeven bij het volgen van de aangegeven temperatuur en druk. Wij adviseren over testmateriaal. De zachte, elastische vervoerder film biedt een comfortabele textiel touch en overtuigt als gevolg van een hoog draagcomfort. M-FLEX Blockout blinkt uit als gevolg van een uitstekende dekking. De grondstoffen zijn ecologisch inert, doe PVC, weekmakers of zware metalen (conform bevatten Oeko-Tex® Standard 100, categorie 1 ). M-FLEX Blockout met een zelfklevende polyester liner, maakt een herpositioneren.

 •  

    Katoen Katoen / 
  polyester (mengsel)
  Polyester / 
  Acryl (mengsel)
  M-FLEX Blockout 130 ° C 
  5 sec. 
  2,5-3 bar
  130 ° C 
  5 sec. 
  2,5-3 bar
  130 ° C 
  5 sec. 
  2,5-3 bar
Standaard breedtes, mm 500, 1000 
Standaard lengtes, 10, 25 m
Afwijkende maten io mogelijk
Voldoet aan de Oeko-tex richtlijnen - geen pvc, weekmakers,  zware metalen
Aanbevolen aanbrengmaterialen 
Poli-Tack 853 Acryl transparant, lichte hechting
Poli-Tack 854 Acryl transparant, medium hechting
Poli-Tack 850 Acryl transparant, sterke hechting
Thermo tape Siliconen, translucent , groen/transparant, sterke hechting

Deze transfer tapes zijn bij uitstek geschikt voor thermal transfer 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen