Uw printer-reparatie

Naar SignWarehouse kunt u uw printer brengen voor reparatie, onderhoud en reiniging. Wij verkopen niet alleen printers, maar zorgen er ook voor dat uw printer altijd in goede staat is, waardoor u er nog heel lang plezier van heeft. Af en toe is het namelijk nodig dat uw printer een reiniging ondergaat. Het onderhoud van een printer is erg belangrijk, omdat deze anders snel kapot gaat en dat is waarschijnlijk het laatste wat u wilt. Wilt u graag bij ons langskomen voor de reparatie of reiniging van uw printer? Dan vertellen we u hier graag meer over.

Uw grootformaatprinter brengen voor onderhoud en reparatie

Heeft u een transferpers of een dure printer? Dan is het goed om te weten dat gebrekkig onderhoud van uw printer of andere apparaat veel storingen veroorzaakt door vuil en stof. Ook als u de printkop niet goed schoonmaakt als deze een verouderde pomp heeft, kan dit veel schade veroorzaken. Door tijdig onderhoud en reiniging te laten uitvoeren, voorkomt u dat uw printer voor langere tijd niet beschikbaar is voor productie en een reparatie nodig heeft. Wij raden u daarom aan om goed voor uw printer te zorgen.

Wij ondersteunen de volgende merken

Wilt u uw printer naar ons brengen voor een reparatie of voor reiniging en onderhoud? Dan is het belangrijk om te weten dat we de volgende merken printers ondersteunen: Roland-printers, Mimaki, Mutoh (solvent) en Oce (UV). Wij kunnen bij deze printers preventief onderhoud en reparatie uitvoeren. Als uw printer echter helemaal stuk is, dan verkopen wij ook verschillende occasions, zoals van Roland. Werkt uw printer nog prima, maar is uw inkt op? Wij hebben een ruim assortiment aan inkt voor grootformaatprinters. Denk bijvoorbeeld aan onze Roland- en Mimaki-inkt.

Laat ons uw printer repareren

Als u thuis een printer heeft staan die nodig een reparatie of reiniging nodig heeft, kunt u hem naar ons opsturen. U neemt contact met ons ons op via 0631679306 en wij reageren binnen twee werkdagen en sturen u een vrijblijvende prijsopgave toe. Heeft u verder vragen over onze reparatieservice? Dan kunt u ook contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected].