Roland-printer

Met een Roland-printer print en snijdt u gemakkelijk stickers en full colour textieltransfers. U stelt de machine in zoals u dat wilt voor allerlei prints van verschillende afmetingen. Wilt u een T-shirt bedrukken, een raamsticker maken of zelfs een complete poster printen? Dan is de Roland-printer van SignWarehouse precies wat u nodig heeft!

Vragen? Bel ons direct op!

Échte kwaliteit vindt u in een Roland-printer

Deze printer is geschikt voor zowel zakelijk als particulier gebruik. Als u graag in hoge kwaliteit stickers print en knipt, dan biedt deze Roland-printer alles wat u nodig heeft. Met behulp van posterpapier en de beste inkt print u de mooiste posters voor in uw woonkamer of slaapkamer. Ook als u graag reclame maakt voor uw bedrijf en bijvoorbeeld hoodies bedrukt, koopt u eenvoudig flexfolie en laat u deze machine verder het werk voor u doen! De beste inkt voor in deze printer is uiteraard de Roland-inkt. Met deze inkt maakt u het mogelijk om de hoogste grafische kwaliteit foto’s te printen. Onze Roland-printers zijn tweedehands, maar nog in uitstekende staat. Hierdoor betaalt u niet de hoofdprijs, maar kunt u er wel van op aan dat u de beste kwaliteit ontvangt!

Kies voor het beste, kies voor Roland

Zoekt u naar een goede tweedehands plotter of printer waarmee u textiel kunt bedrukken? Koop dan een Roland-printer in onze webshop. Wij zijn specialist op het gebied van folies, inkt en printers en weten wat bij uw wensen past. Kijk ook naar ons assortiment aan papieren voor de printer, zodat u het juiste papier koopt voor uw printer. Heeft u vragen over onze printers? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0631679306 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees meer
Geen producten gevonden...