S Class 2 D Series S2 D75 - S2 D160

Summa S2 D Series: Meer snelheid, precisie, kracht. Maar ook servo digitale motoren, Opos-X ready, LCD intuitive besturing en supersnelle processor icm met de Flashcut maken cutten tot een feest.

€3.990,00 €3.490,00

Excl. btw

Summa S2TM D Series vinyl cutters combineren de hoogste kwaliteit aan ingenieurswerk met de meest geavanceerde snij-technologie om de hoogste nauwkeurigheid contour-cutting van afgedrukte illustraties te leveren.

Met de constante evolutie van sign-making heeft u de toerusting nodig die zowel flexibel als duurzaam is, nu meer dan ooit.

Summa S Class 2 plotters zijn gebouwd op een fundering van rotsvaste betrouwbaarheid en biedt andere functies aan om alles aan te kunne. Of u de plotter nu gebruikt voor vinyl cutting, digital die-cutting of plotten op papier, Summa S2TM D Series is een alleskunner die nooit klaagt.

De drie krachtige digitale servomotoren gecombineerd met een Summa’s hoog aangeprezen “next-generation optical positioning alignment system” maken voor OPOS-XTM ongeëvenaarde nauwkeurigheid voor grote snijklussen mogelijk – daarmee de competitie het nakijken geeft.

De bliksemsnelle interne processor opereert nu 7 keer sneller dan ooit eerder – terwijl het aanrakingsgevoelige color LCD besturingspaneel en de intuïtief herontworpen gebruikersinterface het mogelijk maken met de operator moeiteloos elke parameter van de S2 aan te passen. En daar nog bij: met Summa’s nieuwe FlashCutTM functie kunnen cut files opgeslagen worden op een USB geheugendrive en direct opgehaald worden via de interface van de S2. Frequent verwerkte opdrachten zijn direct toegankelijk vanaf de plotter zonder uw computer te gebruiken.

Een andere nieuwe S2 innovatie is de toevoeging van verbindingsmogelijkheden met Ethernet voor snellere communicatie en datatransmissie. Meerdere computers kunnen nu een unit in het netwerk bedienen maar ook een crossover/netwerk kabel kan worden gebruikt voor directe verbinding.

Specifiek ontworpen voor vinyl met een hoog volume en voor de omgeving van print shops, hebben Summa S Class snijders een reputatie opgebouwd van betrouwbaarheid, tracking, innovatie en buitengewone prestatie voor als het op aan komt.

Details
Model Summa D140
Snij type Sleepmesje met TurboCut en Tangentieel emulaties
Apparaat modi Blade, Pen, Stencil
Snij Breedte 74,2 cm, 120 cm, 135 cm 158 cm
Snij Snelheid Alle SummaCut modellen snijden bij snelheden tot 44 inch (112 cm) per seconde diagonaal
Axiale versnelling Tot 2 G
Maximale versnelling Tot 3 G diagonaal
Precisie Binnen ± 0,004 in. (0,1 mm) op percelen tot 26 ft. (8 m) lang
Tracking 164 ft. (50 m) lang
Snijdruk 0-400 grams van downforce, in stappen van 5 gram
Geheugen 4 MB (buffer size: 16 MB)
Talen console Engels; Frans; Duits; Nederlands; Italiaans; Spaans; Pools
Connectivity USB
Energie verbruik AC 100V tot 240V ± 10% 50-60 Hz, 85 VA maximum
Maten 68,9 (W) x 26,8 (D) x 45,1 (H) in. 175 (W) x 68 (D) x 114,5 (H) cm
Gewicht 106 lbs (48 kg)
Bedrijfstemperatuur 59˚ to 95˚F (15˚ to 35˚C)
Accessoires WinPlot of MacSign Cut software, CutterControl Parameter Software, CD w / Handleidingen en drivers, Quick Start Guide, stroomkabel, USB-kabel, Media Guide Flens (set van 2), 1 Spare Fuse, Standard 36˚ Blade Holder, 2 Standaard 36˚ blades, Cut-off Mes (Manual Slitter), 2 Cut-off mesjes.
Extra's Stand en opvangbak voor SummaCut D75
Garantie Twee jaar garantie op onderdelen en arbeid beperkte garantie, gratis technische ondersteuning

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen