SummaCut Series Vinyl Cutters D60 - D160

Vinyl plotter.Vakmanschap gecombineerd met betaalbaarheid, betrouwbaarheid en precisie. Dit zijn de instapmodellen van Summa en gelijk al de beste plotters die u in deze prijsklasse kan kopen.

€1.990,00 €1.890,00

Excl. btw

Summa Plotters die de industriestandaard bepalen

Evolutie van de SummaCut
Sinds 1996 is SummaCutTM uitgegroeid tot de marktleider in de wereld van Vinyl Cutters. Geïntroduceerd aan de wereld in 1999 en sindsdien zorgvuldig verfijnd. De laatste generatie SummaCut is het product van Summa’s slimme ingenieurswerk en tientallen jaren aan ervaring.

Talrijke verbeteringen zijn opgenomen in de laatste versie, inclusief een nieuw ontworpen high-speed snijdkop met ingebouwde OPOS-X-technologie (Summa’s ongeëvenaarde Optical Positioning Sensor).

De combinatie van ’s werelds meest betrouwbare sensortechnologie en zeer complexe algoritmen maakt het voor SummaCut mogelijk om afdrukvervormingen effectief te compenseren en iedere keer nauwkeurig contoursnijwerk te leveren. Markeringen herkennen is niet alleen van toepassing op standaardmaterialen maar ook op reflecterende, holografische en metaalachtige materialen. Daarnaast is dit ook van toepassing op veel soorten laminaat dat vandaag de dag wordt gebruikt.

Ontworpen om de dagelijkse hectiek in productieomgevingen aan te kunnen, zijn SummaCut Vinyl snijders ideaal voor grafische professionals die hier het belang goed van in kunnen zien.

SummaCut Engineering

De ingenieurs van Summa begrijpen dat tracking de belangrijkste functie van een Vinyl Cutter is. Dit is de reden waarom iedere plotter die wij maken de gepatenteerde MicroSprocketTM media transport rollers bevat waardoor gegarandeerd het materiaal op zijn plek blijft. Dit is heel handig bij repeterende jobs. Gemaakt uit de fijnste materialen bevat elke roller een speciale coating om het risico op slijtage en oxidatie te voorkomen om zo op deze manier te zorgen dat de tracking blijft werken.  

Details  
   
   
Model Summa D160
Snij type Sleepmesje met TurboCut en Tangentieel emulaties
Apparaat modi Blade, Pen, Stencil
Snij Breedte 74,2 cm, 120 cm, 135 cm 158 cm
Snij Snelheid Alle SummaCut modellen snijden bij snelheden tot 44 inch (112 cm) per seconde diagonaal
Axiale versnelling Tot 2 G
Maximale versnelling Tot 3 G diagonaal
Precisie Binnen ± 0,004 in. (0,1 mm) op percelen tot 26 ft. (8 m) lang
Tracking 164 ft. (50 m) lang
Snijdruk 0-400 grams van downforce, in stappen van 5 gram
Geheugen 4 MB (buffer size: 16 MB)
Talen console Engels; Frans; Duits; Nederlands; Italiaans; Spaans; Pools
Connectivity USB
Energie verbruik AC 100V tot 240V ± 10% 50-60 Hz, 85 VA maximum
Maten 77,9 (W) x 26,8 (D) x 45,1 (H) in. 198 (W) x 68 (D) x 114,5 (H) cm
Gewicht 119 lbs (54 kg)
Bedrijfstemperatuur 59˚ tot 95 ° F (15˚ tot 35˚C)
Accessoires WinPlot of MacSign Cut software, CutterControl Parameter Software, CD w / Handleidingen en drivers, Quick Start Guide, stroomkabel, USB-kabel, Media Guide Flens (set van 2), 1 Spare Fuse, Standard 36˚ Blade Holder, 2 Standaard 36˚ blades, Cut-off Mes (Manual Slitter), 2 Cut-off scheermesjes.
Extra's Twee jaar garantie op onderdelen en arbeid beperkte garantie, gratis technische ondersteuning
Garantie Twee jaar garantie op onderdelen en arbeid beperkte garantie, gratis technische ondersteuning

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen