Sluiten

Categorieën

Filters

  Verzenden & retourneren

  Bestellingen aan het warehouse worden iedere werkdag behandeld en verzonden. Trackers worden per het door u opgegeven emailadres verstuurd.

  De levertijd is over het algemeen 1-2 werkdagen. Indien  het product uit ons warehouse in Duitsland moet komen dan kan het voor meer afgelegen gebieden iets langer duren. Grote steden worden vaak in 1 werkdag geleverd Er wordt in beginsel niet in het weekend geleverd. Voor sommige producten kunnen we dit wel vragen aan de bezorgdienst.  Verzendingen voor pakketdienst worden tot 15:30 == 16:00 aangeboden ter verzending door GLS. UPS verzending is tot 17:15 === 18:00. Nacht Verzending is niet mogelijk.

  Het is mogelijk de goederen binnen 7 dagen na ontvangst retour te sturen met inachtneming van de algemene voorwaarden van SignWarehouse. Het betaalde bedrag minus handling fee en verzendkosten zal teruggestort worden op de bij ons bekende bankrekening indien de goederen terug kunnen worden genomen.

  De kosten en risico's voor het retourneren zijn voor de verzender.

  Het product dat retour wordt gestuurd dient goed verpakt te zijn en indien mogelijk voorzien van reden retour op de meegeleverde pakbon.
   
  Retouradres

  SignWarehouse - afhankelijk van het product, in overleg.

   
  Vergelijk 0

  Voeg nog een product toe (max. 5)

  Start vergelijking