3M-wrapfolie

Met 3M-wrapfolie wilt u uw auto wel inpakken als u de kleur van uw voertuig wilt wijzigen. Carwrapping is vaak goedkoper dan een nieuwe lak op de auto spuiten en 3M-wrapfolie beschermt uw auto beter tegen steenslag, vogelpoep, krassen en verkleuring. In onze groothandel verkopen we diverse soorten 3M-folie van de 1080- en de 2080-serie, waarmee u zelf aan de slag kunt!

Vragen? Bel ons direct op!

Een compleet nieuwe kleur auto met de 3M-wrapfolie

Met de 3M-folie uit onze groothandel beplakt u als het ware uw auto met één grote sticker. U heeft keuze uit diverse kleuren folie met een bijzondere glans. U kiest bijvoorbeeld voor een mooie metallic kleur of wilt u dat uw auto een galaxy-print krijgt? Door te kiezen voor carwrapping is dit allemaal mogelijk! Het werkt eenvoudig: u bestelt de 3M-folie uit onze groothandel in de juiste grootte, bekijkt onze instructies als u nog nooit eerder uw auto hebt ingepakt met 3M-wrapfolie en gaat aan de slag met uw auto inpakken! Ook als u reclame wilt maken voor uw bedrijf, dan is de 3M-folie uit onze groothandel uitermate geschikt! Naast 3M-wrapfolie verkopen we echter ook vinyl wrapfolie van andere merken, zoals Oracal.

Bekleed uw auto met wrapfolie

Wilt u niet te veel geld uitgeven aan een compleet nieuwe lak op uw auto en vindt u het leuk om elke drie tot vijf jaar een nieuwe kleur op uw auto te nemen? Dan is SignWarehouse uw partner! Koop uw 3M-folie eenvoudig in onze groothandel en begin thuis met carwrappen. Heeft u vragen over onze folie? Dan kunt u contact met ons opnemen via 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected]

Lees meer