Flockfolie kopen

De mooiste flockfolie kunt u kopen bij SignWarehouse. Wij zijn een groothandel voor verschillende soorten folies, zoals flockfolie, applicatiefolie en raamfolie. Flockfolie is een textieldrukfolie met een luxe suède toplaag. Het is ideaal om te gebruiken als u textiel wilt bedrukken en het een luxe uitstraling wilt geven. Bent u van plan binnenkort mooie hoodies te bedrukken? Dan is onze flockfolie eenvoudig online in de webshop te bestellen.

Vragen? Bel ons direct op!

Flockfolie kopen voor de mooiste bedrukkingen

De flockfolie uit onze groothandel lijkt qua werking op de reguliere flexfolie, maar heeft een andere samenstelling. Textieldrukkers kopen vaak flockfolie om werkkleding of polo’s te bedrukken. Doordat de afbeelding of het patroon wat meer op het textiel ligt dan erin gedrukt is, ziet u een mooi luxe reliëf. De folie bestaat uit een velours voorkant, een sterke lijmlaag en een achterkant. Naast het online bestellen van flockfolie in onze groothandel, heeft u ook een transferpers nodig om uw textiel te bedrukken. Deze kunt u net als flockfolie eenvoudig kopen bij ons. Tevens is een snijplotter belangrijk zodat uw afbeelding of logo op de juiste manier wordt afgesneden. Ook deze kunt u naast flockfolie online in onze groothandel bestellen.

Verschillende soorten folie

Bij ons kunt u verschillende kleuren en soorten flockfolie kopen. Welke afbeelding of patroon u ook heeft ontworpen, met de flockfolie uit onze groothandel komt het eruit te zien zoals u dat graag wilt. Als u de juiste apparatuur heeft, is het bedrukken van kleding helemaal niet zo moeilijk. Wilt u echter stickers printen van onze folie? Dan raden we u ook aan om naast flockfolie ook applicatiefolie online te bestellen. Dit helpt u om uw sticker te verplaatsen zonder deze te scheuren. Het gebruik hiervan leest u in onze instructies.

Bedruk uw items met een mooie print

Ziet u het helemaal zitten om online flockfolie te bestellen in onze groothandel? Met onze producten bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs. Wacht niet langer met het kopen van flockfolie en ga als een echte kledingontwerper thuis aan de slag! Heeft u vragen over onze producten? Neem dan voordat u uw flockfolie online gaat bestellen contact met ons op via 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer