Vloerfolie

Vloerfolie wordt over het algemeen veel gebruikt als isolatiemateriaal. Dit komt doordat folie aluminium bevat, wat warmte terug weerkaatst. Hierdoor blijft de warmte in de kamer hangen en loopt u ook niet op een koude vloer. Folie voor de vloer kan op verschillende manieren, en voor verschillende doeleinden, gebruikt worden.

Vragen? Bel ons direct op!

Isoleer uw vloer met vloerfolie

Met vloerfolie is het mogelijk om de boven- en onderkant van de vloer te isoleren en de bodem van de kruipruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om de folie te gebruiken op de muren. Bij bodemisolatie wordt de folie op de bodem aangelegd. Hier wordt de warmte tegengehouden, waardoor bijvoorbeeld een ondergrondse kelder niet steenkoud wordt. De folie die wordt gebruikt bij bodemisolatie is vochtbestendig en gemakkelijk aan te brengen. Dit komt doordat de folie enorm licht is.

Vloerfolie geschikt tegen stralingswarmte

Bij isolatie aan de onderkant van uw vloer is de folie geschikt tegen stralingswarmte. Hier zijn vloeren namelijk erg gevoelig voor. Isolatie aan de onderkant van uw vloer kan aangebracht worden op zowel een houten, als een betonnen vloer. Omdat de vloerfolie, die te verkrijgen is bij foliegroothandel SignWarehouse, erg dun is kan deze ook aangebracht worden als isolatie aan de bovenkant van uw vloer. Hierbij wordt de folie vaak gebruikt als na-isolatie bij vloeren die van tevoren al geïsoleerd waren.

Ontdek het aanbod online en plaats uw bestelling

Bent u van plan om binnenkort uw vloer te isoleren? Deze folie is hier de perfecte uitkomst voor. Het product is, net als onder andere reflecterende folie, online eenvoudig te bestellen. Plaats daarom meteen uw bestelling en het product wordt zo snel mogelijk bij u geleverd. Heeft u nog vragen over de vloerfolie of andere zelfklevende folies? Dan helpen wij u graag met het beantwoorden hiervan. Voor alle vragen en verdere informatie mag u contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken via 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer