Oracal-folie van onze leverancier Orafol

Bij SignWarehouse verkopen we Oracal-folie die we krijgen van onze leverancier Orafol. Verder vindt u bij ons diverse folies voor carwrapping, raamafscherming, textielbedrukking en nog veel meer! Oracal is een gerenommeerde leverancier voor vele bedrijven in de sign- en grafische industrie en de Oracal-folie biedt in vele sectoren de beste oplossingen. Wij vertellen u graag meer over Oracal!

Vragen? Bel ons direct op!

Waarvoor wordt Oracal-folie van onze leverancier gebruikt?

Oracal levert een complete reeks aan grafische printing films en snijfolie. Het wordt gebruikt voor zowel digital printing in een grafische printer, CAD/CAM en carwrapping. De producten zijn indien nodig extreem duurzaam en daardoor makkelijk te verwerken, betrouwbaar en milieuvriendelijk. Daarnaast worden de diverse producten van de meest geschikte lijmen voorzien om zo perfect te verbinden met het te bewerken oppervlak zoals substraat. De Oracal-folie van de leverancier biedt daarnaast signaal-, reflectief- en andere speciale effecten. Een van de producten die u zij-aan-zij koopt met Oracal-folie is knifeless tape. Dit zorgt ervoor dat u uw folie kan aanbrengen zonder het onderoppervlak te beschadigen. Wilt u uw auto wrappen met deze glanzende Oracal-folie, die direct bij ons is geleverd door de leverancier? Kijk dan ook even de instructies om tot het best mogelijke resultaat te komen!

Gebruik voortaan Oracal-folie en geniet van goede kwaliteit

Wilt u Oracal-folie kopen van de bekende leverancier? Koop dan nu uw folie in onze webshop voor de scherpste prijs. Wij bieden folie van dit merk aan voor verschillende gebruiken. Heeft u vragen over onze folie? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0631679306 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees meer