Applicatiefolie

Met applicatiefolie, ook wel applicatietape genoemd, zet u eenvoudig gesneden stickers of geprinte textielapplicaties over. Denk bijvoorbeeld aan die grote wereldkaart-muursticker die u wilt aanbrengen, maar uit allemaal losse onderdelen bestaat. Om te voorkomen dat al die kleine stickers verschuiven, scheuren of verkeerd worden aangebracht, gebruikt uapplicatiefolie. Het bespaart u veel tijd en moeite!

Vragen? Bel ons direct op!

Hoe werkt onze applicatiefolie?

Bij SignWarehouse kiest u voor verschillende groottes applicatiefolie. Dit zit op een rol en elke keer dat u het nodig heeft, knipt u een nieuw stuk af. Als u iets heeft uitgeknipt of een sticker wilt plakken op een shirt, muur of vervoersmiddel, snijdt u de juiste grootte folie af en plaatst u deze folie met de plakkant op de voorkant van uw sticker. De lijnen op de tape maken het makkelijker om te zien hoe groot uw folie moet zijn. Vervolgens pakt u de tape en plakt u deze op het voorwerp waarop u wilt dat de sticker komt te zitten. Strijk de folie glad en verwijder het vervolgens. U ziet dat de sticker blijft zitten! Applicatiefolie is sterk en helpt u snel meerdere stickers of geprinte textielapplicaties te verplaatsen. Wilt u textiel bedrukken? Dan heeft u ook flockfolie nodig om een zachte, suèdeachtige print op uw t-shirt te drukken. Wilt u echter een gladdere afwerking op uw kledingstuk? Dan heeft u juist flexfolie nodig.

Besticker uw auto eenvoudig met onze producten

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u graag reclame maken op uw auto of busje? Dan is onze applicatiefolie wat u nodig heeft om uw auto te beletteren met uw bedrijfslogo. Lees ook onze applicatietape tips en tricks om het beste resultaat te bereiken. Heeft u vragen over onze folie? Neem dan contact met ons op via 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer