Signolit SI 464 RollUp Film Regulus rol

Premium rollup film: Brilliante kleuren, goede krasbestendigheid, blijft mooi vlak liggen met Laag reflecterend printoppervlak. blockout zilveren rug polyester
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Koop 3 voor €99,51 per stuk en bespaar 21%

€125,51
Excl. btw

Signolit SI 464 RollUp Film

Toepassingsgebied:

Sterke witte polyester film met zilver terug blockout laag, geschikt voor roll-up-displays, poster, banner, PoS en de tentoonstelling displays / popups.

Kenmerken:

Hoge opaciteit premium silver back 
Sprankelende kleuren
Stabiele temperatuur
Geen krul en perfecte vlakheid
Laag reflecterend printoppervlak
Goede krasbestendige coating
Folie en coating zijn PVC-vrij  
Tip! SI 466 en SI 467 - nu sneller droog door speciale bewerking van het oppervlak - quick dry textured =  ideaal voor rol-naar-rol afdrukken 

Afwerking Wit, Satijn 170 um

Compatible 

coating AFDRUKZIJDE satijn
coating Backside silverback
Breedte (mm) 914
Dikte 0.170 mm
Core Diameter 76 mm
Lengte (m) 30
ondoorzichtigheid 3.4
Basis materiaal Polyester
aantal per karton 1 rol


Gebruik:
  • Noot voor Latex-inkten: Om het effect van herbevochtiging (oliefilm op het drukoppervlak wegens gebrekkige verankering van inkt) te vermijden is het noodzakelijk om de optimale droging parameter vast. Dit kan gedaan worden door middel van druk testen voordat de productie af te drukken. Opnieuw bevochtigen kan enkele dagen verschijnen na het afdrukken wanneer het drogen condtions zijn defect. Het opnieuw bevochtigen kan ook afhankelijk van de bepaalde omgevingsomstandigheden en de samenstelling en de consistentie van de gedrukte thema. Bij het maken van een media-profiel, deze omstandigheid moet nadrukkelijk rekening gehouden.
  • Noot voor de temperatuurinstelling: Voordat u afdrukt moet u controleren of de juiste droogtemperatuur is door het uitvoeren van een testafdruk is ingesteld. Te hoge droogtemperaturen kan leiden tot een vervorming van de film die later verder kunnen veroorzaken bij het verwerken.
  • Noot voor Droogtijd / Verwerking: De VOC die zijn opgenomen in een oplosmiddel en latex inkten moet volledig worden gedroogd voordat verdere verwerking. Daarom is het noodzakelijk om lang genoeg droogtijden rekening. De droogtijd van de gedrukte media is sterk afhankelijk van de hoeveelheid oplosmiddel toegepast. Bij het afdrukken van de film in een roll-to-roll proces, moet het gedrukte strip worden afgerold en plat gelegd zo spoedig mogelijk tot de definitieve drogen. Oplosmiddelresiduen vanwege onvoldoende droogtijd kan leiden tot het blokkeren tijdens het transport in opgerolde vorm. Tijdens laminering kunnen dergelijke residuen negatieve invloed op de kwaliteit van het eindproduct (vlakheid, krimpgedrag, ankerplaats, etc ...).
  • Het is noodzakelijk het oppervlak te beschermen als het voorwerp gedurende een lange tijd slijtage of andere mechanische invloeden, vuil of vochtigheid. Het lamineren kan worden gedaan om de randen of over de randen. De gebruiker moet controleren voordat met behulp van wat is meer geschikt.
  • Wij raden u aan zelfklevende lamineren folies gebruiken voor koud lamineren of geschikte vloeibare lamineren producten.

 

Bewaaradvies: 
  • Na het afdrukken van de resterende rollen moet uit de plotter worden verwijderd en opgeslagen in de gesloten originele verpakking op een koele en droge omgeving.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen