Truevis Originele Inkt voor VG , SG en VF series TR2 only

TrueVis originele Rich Color TR2 Verkrijgbaar in alle kleuren. 500 ML, ook in Oranje en Groen.

€109,00 €105,45

Excl. btw

Truevis Originele Eco Solvent Inkt

Naast zeven kleuren (CMYKLcLmLk) plus wit, bevat de nieuwe TR2-inkt ook oranje, waardoor het kleurengamma wordt uitgebreid en er echte effecten en hoge zichtbaarheid aan afbeeldingen worden toegevoegd. Voor nog rijkere afdrukken is een nieuwe multifunctionele kleurenfunctie ontwikkeld, zodat de oranje inkt in alle bestandstypen kan worden gebruikt als een proceskleur of -spot als specifieke kleurafstemming is vereist.
 De voordelen van TR2 inkt op een rijtje

1. GENIET VAN INKTBESPARINGEN TOT 20%:

De nieuwe TR2-inkt gaat verder dan de originele inkt en gebruikt gemiddeld 10% minder inkt per afdruk. Bovendien betekent de nieuwe formulering dat er minder inkt nodig is voor zelfonderhoud, wat betekent dat gebruikers inktbesparingen tot 20% kunnen zien.

2. AFDRUKKEN, AFWERKEN EN INSTALLEREN VAN GRAPHICS OP DEZELFDE DAG:

Voldoe aan de vraag van uw klanten naar een snelle doorlooptijd, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit met aanzienlijk kortere out-gassing tijden. TR2 prints zijn klaar om gelamineerd en afgewerkt te worden binnen slechts 6 uur, een enorme verbetering ten opzichte van de originele inkt die 24 uur nodig heeft.

TR2-inkt Verminderd uitgassendiagram

TR2 ink Reduced out-gassing diagram

3. PRODUCEREN VAN BETERE KWALITEIT, MEER KLEURNAUWKEURIGE PRINTS:

Produceer meer realistische prints van betere kwaliteit met de nieuwe voorinstelling "True Rich Colour" en de opties voor lichte kleuren, oranje en nu ook groene inkt. Profiteer van het brede kleurengamma en lever zowel levendige als nauwkeurige kleuren, zonder in te leveren op kwaliteit.

4. PRODUCEER DE MEEST VEELEISENDE TOEPASSINGEN MET HIGH-PERFORMANCE INKT:

De nieuwe TrueVIS TR2-inkt biedt uitstekende prestaties voor een enorm scala aan graphics voor buiten en binnen op flexibele media, waaronder veeleisende toepassingen waarbij rek, hechting en wrijfweerstand van cruciaal belang zijn. Ideaal voor het wrappen van voertuigen, TR2-inkt biedt tot 200% stretch en verbeterde hechting. Voor textieldecoratietoepassingen levert TR2-inkt een superieure hechting op kledingfilms en ongeëvenaarde prestaties na het wassen.

5. PROFITEER VAN VERBETERDE PRINT & CUT FUNCTIONALITEIT EN EEN GESTROOMLIJNDE WORKFLOW:

 

 
Onze inkten zijn reukloos en drogen snel. Of het nu gaat om een ​​papieren substraat of film, de afdrukken kunnen veel sneller worden verwerkt en de productiviteit neemt toe in het totale proces.
 
Geschikt voor: VG-540 / 640
·         SG-300 / 540
·         VG2-540 / 640
·         SG2-300 / 540 / 640
·         VF2-640.
 
Alle gebruikers die de originele Roland TrueVis-inkt al gebruiken, kunnen tijdens het gebruik stap voor stap overschakelen op onze nieuwe inktalternatieven. De koppen hoeven niet afgespoeld te worden en de bestaande profielen kunnen zonder problemen verder gebruikt worden. Overtuig uzelf van kwaliteit uit Duitsland!
 
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen