3M 2080 series - Compleet

3M 2080 Car Wrap series. De opvolger van de 1080 en 1380 series met Comply, Controltac en Protective film layer - PFL technologie voor probleemloos overal aanbrengen van folie zonder kleurverschillen en kleine oneffenheden
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Koop 5 voor €27,60 per stuk en bespaar 4%

Koop 10 voor €27,03 per stuk en bespaar 6%

Koop 25 voor €25,30 per stuk en bespaar 12%

€28,75
Excl. btw

3M 2080 Car Wrap Folie Series met Protective Film Layer

Specificaties
Adhesive Features
Air-Release, Slideability
Applicaties
Auto's & bestelwagens, Vrachtwagens, Voertuigen en transport, Boten
Application Surface
Complexe rondingen, Ribbels, Diepe geulen, Vlak, Vlak met klinknagels, Lichte rondingen
Lijmlaag Soort
Solvent acrylaat
Max. Duurzaamheid
8 jaar
Opaciteit
Opaak
Oppervlak
Carbon, Glanzend, Mat, Satijn
Prestatieniveau
Premium
Soort Ondergrond
ABS, Aluminium, Verf, PMMA, Polycarbonaat
Toepassingsmethode
Droog
Type adhesief
Niet drukgevoelig
Type Folie
Gegoten
Type Oppervlak
Vlak, Lichte rondingen
Verwijderbaar
Verwijderbaar met warmte

Opmerkingen:

PRODUCTDETAILS

3M™ Wrap Film Series 1080 gaat over op 3M™ Wrap Film Series 2080.
Allemaal dezelfde kenmerken als de 3M serie 1080, plus: Beschermende filmlaag op glanskleuren - blijft tijdens de installatie zitten en wordt na de installatie snel, eenvoudig en schoon verwijderd om afdrukken en krassen op het oppervlak te verminderen.
Verbeterde conformiteit - zorgt voor een betere pasvorm rond bochten en in kanalen voor een slanke uitstraling en een eenvoudigere installatie.
Verbeterde garantie die tot 7 jaar bescherming biedt bij verticale toepassingen en 2 jaar bij horizontale toepassingen.

Zes nieuwe kleuren om uit te kiezen: Glanzen Lichtgroen, Glanzen Diep Oranje, Glanzen Vlamrood, Glanzen Lucide Geel, Steen Zwart Metaal, Steen Blauw Metaal.
90mu Gegoten Wikkelfolie met lange termijn, grijs, verwijderbaar, herpositioneerbaar, onder druk geactiveerde lijm met niet-zichtbare luchtafvoerkanalen.Nieuwe beschermende filmlaag op Glanskleuren blijft tijdens de installatie zitten en wordt na de installatie snel, eenvoudig en schoon verwijderd.Nieuwe unieke, conforme filmlagen zorgen voor een betere pasvorm rond bochten en in kanalen voor een slanke uitstraling en een eenvoudigere installatie.

Kleuren: 8 jaar verwachte buitenprestaties, 7 jaar verticale en 2 jaar horizontale garantieperiode
Neonkleuren hebben geen garantie op verbleking. Het verwachte buitenleven in direct zonlicht is minder dan drie maanden. Fluorescerende neonkleuren verbleken veel sneller dan normale kleuren. Opmerking: Vermindering van het verbleken kan worden geholpen met overbelichting, het voorkomen van uitgerekte gebieden die nog sneller verbleken, en het verwijderen van hoge U.V. tijden gedurende de dag. Glanskleuren kunnen soms een waas/vlekken/afzetting hebben die meestal met hitte kan worden geëlimineerd. Zelfs de verzenddoos kan oppervlaktedrukken creëren die ook met hitte kunnen worden geëlimineerd.
Let op: De matte afwerkingen kunnen permanent glanzend worden wanneer er te veel warmte wordt toegepast tijdens de installatie.
De matte afwerkingen moeten vaak worden gereinigd om een mooie afwerking te behouden. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met krachtig gebruik van vloeibaar kleefmiddel in combinatie met de juiste cleaners.

Patronen/texturen/metalen: 5 jaar verwachte buitenprestaties, 3 jaar verticale en 1 jaar horizontale garantieperiode
Verwachte buitenprestaties op chroom is 1 jaar toegepast op een vlak verticaal, voertuigoppervlak.
De opaciteit van deze films varieert en moet worden overwogen bij het installeren van
Beschikbaar in 152cm  breedte, waardoor de meeste voertuigen zonder naden kunnen worden gewrapped
Onzichtbare luchtafvoerkanalen zorgen voor snelle en eenvoudige, vrijwel luchtbelvrije toepassingen
Geen laminaat nodig, echter, overaminaten zijn aangetoond om de reinigbaarheid van matte kleuren te verbeteren en, de uv-weerstand van neonkleuren te verhogen.

Grafische weergave van waterscooters die alleen boven de statische waterlijn worden toegepast

Opmerking: Textuur-, mat-, metallic-, parel- en kleurenfolies kunnen een richtingskarakteristiek hebben in hun verschijning. Voor het beste totaalbeeld moet u niet afwisselen tussen grafische panelen in de lengte en in de breedte voor welke kleur dan ook.
Voorzichtig: Test de vinylinstallatie op voertuigen altijd vooraf.

Installeer niet als er sprake is van een negatieve of nadelige invloed op sensoren en/of andere veiligheidsgerelateerde apparatuur op het beoogde voertuig.

Waarschuwing: Tijdens de installatie is het van cruciaal belang om te voorkomen dat de kleefzijde van de folie over randen en vlakke oppervlakken wordt "gesleept". "Schuren" als gevolg van het slepen kan leiden tot "lijmpunten" of "schuren" onder het oppervlak van de folie en kan ervoor zorgen dat deze veel kleine oneffenheden vertonen. Dit is meestal niet te repareren. Voor meer informatie en installatieadvies kunt u de onderstaande video "Avoid Dots/Adhesive lines" bekijken.


De kleuren van de folie kunnen van rol tot rol licht verschillen. Voor de meeste consistentie kunt u een volledige rol aanschaffen. We kunnen geen consistentie garanderen bij meerdere bestellingen van snijgaren.
De nieuwe Imporved 3M garantie is alleen voor de productwaarde en biedt geen bescherming of vergoeding voor extra kosten, inclusief arbeids- of voertuig/lakschade.

Details
  • Creëer een onderscheidend en aerodynamisch uiterlijk op allerlei verschillende soorten voertuigen
  • Verkrijgbaar in een groot kleurengamma: van glanzend, mat, metallic, satijn, parelmoer, flip tot gestructureerde afwerkingen op een breedte van 1.524 m
  • De foliebeschermlaag (op de glans folies) is na de applicatie eenvoudig, snel en schoon te verwijderen en voorkomt beschadigingen en krasjes op de folie.
  • Gemakkelijker en sneller te installeren dankzij de flexibele filmlaag, die zorgt voor een betere pasvorm in rondingen en inkepingen
  • De folie is direct klaar voor installatie, zonder dat u eerst een overlaminaat moet printen of aan te brengen
  • Geproduceerd met twee kleurenlagen voor een goede kleurstabiliteit en duurzaamheid

3M™ Car Wrap Folie 2080-serie is een duurzame, hoogwaardige, 90 micron gekleurde gegoten folie voor het wrappen van voertuigen. Onze folies worden geproduceerd met twee kleurenlagen voor kleurstabiliteit en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren op rollen van 1,524 m breed.

Creëer een onderscheidend en aerodynamisch uiterlijk voor uw voertuigen met de 3M™ Car Wrap Folie 2080-serie. Onze 90 micron gekleurde gegoten folies zorgen voor een uniek uiterlijk en zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn beter vervormbaar in rondingen en inkepingen dan de 3M™ Car Wrap Folie 1080-serie. De twee kleurenlagen zorgen voor kleurstabiliteit en duurzaamheid. De folie kan direct worden aangebracht, zonder dat een overlaminaat hoeft te worden geprint of aangebracht. Ze worden geleverd in rollen van 1,524 m breed en een grote verscheidenheid aan kleuren in glanzend, mat, metaal, satijn, parel en structuur. Op de Car Wrap glansfolies zit een goed vervormbare, dunne beschermende folielaag. Hierdoor voorkomt u krassen bij de montage, zelfs bij de meest complexe projecten en gebogen carrosseriepanelen. Na montage kan deze beschermende folielaag snel, eenvoudig en schoon worden verwijderd. Beschadigingen en krasjes op glanzende folies verminderen hierdoor aanzienlijk en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Alle folies zijn voorzien van onze Comply™ en Controltac™ lijmlaag, waardoor de folie gemakkelijk is te verschuiven en te verplaatsen. De lijmlaag heeft onzichtbare luchtafvoerkanalen waardoor er vrijwel geen luchtbellen ontstaan. Ook bij de 2080-serie kunt u rekenen op de bekende 3M technische ondersteuning, training en certificeringsprogramma's om u en uw medewerkers te helpen bij het bijhouden van de nieuwste applicatietechnieken.

 

Aanbevolen applicaties

  • Voertuigwraps
Documentatie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen