3M 2080 series - Compleet

3M 2080 Car Wrap series met Comply, Controltac en Protective film layer - PFL technologie voor probleemloos overal aanbrengen van folie Ze worden geleverd in rollen van 1,524 meter breed en een grote verscheidenheid aan kleuren in glanzend, mat, metaal,
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Koop 10 voor €33,49 per stuk en bespaar 3%

Koop 25 voor €32,11 per stuk en bespaar 7%

€34,53
Excl. btw

3M 2080 Car Wrap Folie Series met Protective Film Layer

Omschrijving

Creëer een onderscheidend en aerodynamisch uiterlijk voor uw voertuigen met de 3M™ Car Wrap Folie 2080-serie. Onze 90 micron gekleurde gegoten folies zorgen voor een uniek uiterlijk en zijn eenvoudig te installeren. Ze zijn beter vervormbaar in rondingen en inkepingen dan de 3M™ Car Wrap Folie 1080-serie.

Wrap uw auto in 7 stappen

1.     Maak uw plan

Type en hoeveelheid
De volgende carwrap folies zijn erg popullair: 3M 2080, Oracal 970 of Avery Supreme wrapping  De hoeveelheid benodigd is 3 x de  lengte van uw auto plus 10% daar boven op.

Inspecteer
Nu uw vinyl geselecteerd is het tijd voor inspectie Welke rondingen in de carrosserie zorgen voor extra spanning in het vinyl? Zijn er plekken in de lak of de carrosserie als roest en beschadigingen.

Verwijder blokkerende delen
Alles - alles - wat u kan belemmeren bij het aanbrengen van een schone wrap moet worden verwijderd.

Tools

  • Warmtepistool
  • Rakel
  • Snijmes
  • Knifeless tape
  • Reinigingsmiddel
  • Meetlint
  • Handschoenen
  • Infrarood thermometer.

2. Voorbereiden en schoonmaken

Maak uw werkgebied schoon
Veeg uw omgeving en zorg ervoor dat er geen bron van vuil, stof e.d.en puin is voordat u het oppervlak van uw voertuig schoon maakt

Reinig het voertuig
Een ontvetter werkt uitstekend om de eerste laag vuil van uw voertuig te verwijderen. Gebruik vervolgens 70% isopropylalcohol om alle resterende fijne deeltjes en stof te verwijderen zodat uw oppervlak zo schoon mogelijk is.

Carrosserie
Herstel lak waar nodig met plamuur, pen of anderszins .

3. Opmeten en snijden

Meet ruim
Wanneer u uw toepassingsgebied meet, voeg 4-6 centimeter toe aan de meting. U kunt altijd nog trimmen J

Begin klein
Kies een klein, vlak oppervlak om uw klus te starten om vertrouwen op te bouwen

4. Leg de Wrap

Controleer nogmaals het oppervlak en uw handen.
Pel de vinyl – doe het samen als het een groot stuk is. Plaats het vinyl.

Begin in het midden (wees alert op bubbels)
Werk naar de buitenkanten toe. Neem de tijd en werk methodisch.

Strijken en verwarmen
Neem de rakel en realiseer een gelijkmatige druk uit in hetzelfde patroon als u met uw handen heeft gewerkt - van het midden naar de buitenranden. Snij geen overtollige folie totdat je zeker bent dat er geen luchtbellen meer zijn.

5. Snij de vinyl wrap (niet het voertuig)

Kwart centimeter
Snij de folie zo af dat er ongeveer ¼ van een centimeter overblijft rond het hele paneel. Dit stukje zal genoeg zijn om de hoeken te plooien.

6. Plooi de randen

Ontspan
Als er te veel spanning op het vinyl staat, kan het scheuren als u het langs de gebogen rand van het paneel wikkelt. U kunt het warmtepistool gebruiken om wat spanning weg te nemen, maar zorg ervoor dat u het materiaal niet oververhit - u wilt net genoeg warmte om het wat zachter te maken en eventuele rimpels glad te strijken.

7. Fixeer de wrap

Vastzetten van de wrap
Zodra het voertuigpaneel is gewrapped, is het tijd om het te verwarmen en permanent op zijn plaats te zetten. Gebruik het warmtepistool gelijkmatig op het vinyl, zodat het vast op het oppervlak van het voertuig komt te liggen. Als het vinyl loskomt van het oppervlak, moet u het opnieuw aanbrengen. Wanneer u tevreden bent reinigt u het oppervlak met wat alcohol. Gefeliciteerd

 

De twee kleurenlagen zorgen voor kleurstabiliteit en duurzaamheid. De folie kan direct worden aangebracht, zonder dat een laminaat hoeft te worden geprint of aangebracht. Ze worden geleverd in rollen van 1,524 m breed en een grote verscheidenheid aan kleuren in glanzend, mat, metaal, satijn, parel en structuur. Op de Car Wrap glansfolies zit een goed vervormbare, dunne beschermende folielaag. Hierdoor voorkomt u krassen bij de montage, zelfs bij de meest complexe projecten en gebogen carrosseriepanelen. Na montage kan deze beschermende folielaag snel, eenvoudig en schoon worden verwijderd. Beschadigingen en krasjes op glanzende folies verminderen hierdoor aanzienlijk en zorgt voor een prachtig eindresultaat. Alle folies zijn voorzien van onze Comply™ en Controltac™ lijmlaag, waardoor de folie gemakkelijk is te verschuiven en te verplaatsen. De lijmlaag heeft onzichtbare luchtafvoerkanalen waardoor er vrijwel geen luchtbellen ontstaan. Ook bij de 2080-serie kunt u rekenen op de bekende 3M technische ondersteuning, training en certificeringsprogramma's om u en uw medewerkers te helpen bij het bijhouden van de nieuwste applicatietechnieken.

 

Specificaties

 
Adhesive Features
Air-Release, Slideability
Applicaties
Auto's & bestelwagens, Vrachtwagens, Voertuigen en transport, Boten
Application Surface
Complexe rondingen, Ribbels, Diepe geulen, Vlak, Vlak met klinknagels, Lichte rondingen
Lijmlaag Soort
Solvent acrylaat
Max. Duurzaamheid
8 jaar
Opaciteit
Opaak
Oppervlak
Carbon, Glanzend, Mat, Satijn
Prestatieniveau
Premium
Soort Ondergrond
ABS, Aluminium, Verf, PMMA, Polycarbonaat
Toepassingsmethode
Droog
Type adhesief
Niet drukgevoelig
Type Folie
Gegoten
Type Oppervlak
Vlak, Lichte rondingen
Verwijderbaar
Verwijderbaar met warmte

PRODUCTDETAILS

3M™ Wrap Film Series 1080 gaat over op 3M™ Wrap Film Series 2080.
Allemaal dezelfde kenmerken als de 3M serie 1080, plus: Beschermende filmlaag op glanskleuren - blijft tijdens de installatie zitten en wordt na de installatie snel, eenvoudig en schoon verwijderd om afdrukken en krassen op het oppervlak te verminderen.
Verbeterde conformiteit - zorgt voor een betere pasvorm rond bochten en in kanalen voor een slanke uitstraling en een eenvoudigere installatie.
Verbeterde garantie die tot 7 jaar bescherming biedt bij verticale toepassingen en 2 jaar bij horizontale toepassingen.

Zes nieuwe kleuren om uit te kiezen: Glanzen Lichtgroen, Glanzen Diep Oranje, Glanzen Vlamrood, Glanzen Lucide Geel, Steen Zwart Metaal, Steen Blauw Metaal.
90mu Gegoten Wikkelfolie met lange termijn, grijs, verwijderbaar, herpositioneerbaar, onder druk geactiveerde lijm met niet-zichtbare luchtafvoerkanalen.Nieuwe beschermende filmlaag op Glanskleuren blijft tijdens de installatie zitten en wordt na de installatie snel, eenvoudig en schoon verwijderd.Nieuwe unieke, conforme filmlagen zorgen voor een betere pasvorm rond bochten en in kanalen voor een slanke uitstraling en een eenvoudigere installatie.

Duurzaamheid

Kleuren: 8 jaar verwachte buitenprestaties, 7 jaar verticale en 2 jaar horizontale garantieperiode
Neonkleuren hebben geen garantie op verbleking. Het verwachte buitenleven in direct zonlicht is minder dan drie maanden. Fluorescerende neonkleuren verbleken veel sneller dan normale kleuren. Opmerking: Vermindering van het verbleken kan worden geholpen met overbelichting, het voorkomen van uitgerekte gebieden die nog sneller verbleken, en het verwijderen van hoge U.V. tijden gedurende de dag. Glanskleuren kunnen soms een waas/vlekken/afzetting hebben die meestal met hitte kan worden geëlimineerd. Zelfs de verzenddoos kan oppervlaktedrukken creëren die ook met hitte kunnen worden geëlimineerd.
Let op: De matte afwerkingen kunnen permanent glanzend worden wanneer er te veel warmte wordt toegepast tijdens de installatie.
De matte afwerkingen moeten vaak worden gereinigd om een mooie afwerking te behouden. Hardnekkige vlekken kunnen worden verwijderd met krachtig gebruik van vloeibaar kleefmiddel in combinatie met de juiste cleaners.

Patronen/texturen/metalen: 5 jaar verwachte buitenprestaties, 3 jaar verticale en 1 jaar horizontale garantieperiode
Verwachte buitenprestaties op chroom is 1 jaar toegepast op een vlak verticaal, voertuigoppervlak.
De opaciteit van deze films varieert en moet worden overwogen bij het installeren van
Beschikbaar in 152cm  breedte, waardoor de meeste voertuigen zonder naden kunnen worden gewrapped
Onzichtbare luchtafvoerkanalen zorgen voor snelle en eenvoudige, vrijwel luchtbelvrije toepassingen
Geen laminaat nodig, echter, laminaat kan de uitstraling van matte kleuren te verbeteren en, de uv-weerstand van neonkleuren te verhogen.

Grafische weergave van maritieme voertuigen van alleen boven de statische waterlijn.

Tips en wenken

Textuur-, mat-, metallic-, parel- en kleurenfolies kunnen een richtingskarakteristiek hebben in hun verschijning. Voor het beste totaalbeeld moet u niet afwisselen tussen grafische panelen in de lengte en in de breedte voor welke kleur dan ook.
Test de vinylinstallatie op voertuigen altijd vooraf.

Installeer niet als er sprake is van een negatieve of nadelige invloed op sensoren en/of andere veiligheid gerelateerde apparatuur op het beoogde voertuig.

Waarschuwing: Tijdens de installatie is het van cruciaal belang om te voorkomen dat de kleefzijde van de folie over randen en vlakke oppervlakken wordt "gesleept". "Schuren" als gevolg van het slepen kan leiden tot "lijmpunten" of "schuren" onder het oppervlak van de folie en kan ervoor zorgen dat deze veel kleine oneffenheden vertonen. Dit is meestal niet te repareren. Voor meer informatie en installatieadvies kunt u de onderstaande video "Avoid Dots/Adhesive lines" bekijken.


De kleuren van de folie kunnen van rol tot rol licht verschillen. Voor de meeste consistentie kunt u een volledige rol aanschaffen. We kunnen geen consistentie garanderen bij meerdere bestellingen van de wrapfolie.
De nieuwe Imporved 3M garantie is alleen voor de productwaarde en biedt geen bescherming of vergoeding voor extra kosten, inclusief arbeids- of voertuig/lakschade.

Details
 • Creëer een onderscheidend en aerodynamisch uiterlijk op allerlei verschillende soorten voertuigen
 • Verkrijgbaar in een groot kleurengamma: van glanzend, mat, metallic, satijn, parelmoer, flip tot gestructureerde afwerkingen op een breedte van 1.524 m
 • De foliebeschermlaag (op de glans folies) is na de applicatie eenvoudig, snel en schoon te verwijderen en voorkomt beschadigingen en krasjes op de folie.
 • Gemakkelijker en sneller te installeren dankzij de flexibele filmlaag, die zorgt voor een betere pasvorm in rondingen en inkepingen
 • De folie is direct klaar voor installatie, zonder dat u eerst een overlaminaat moet printen of aan te brengen
 • Geproduceerd met twee kleurenlagen voor een goede kleurstabiliteit en duurzaamheid

3M™ Car Wrap Folie 2080-serie is een duurzame, hoogwaardige, 90 micron gekleurde gegoten folie voor het wrappen van voertuigen. Onze folies worden geproduceerd met twee kleurenlagen voor kleurstabiliteit en duurzaamheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren op rollen van 1,524 m breed.

 

Aanbevolen applicaties

 • Voertuigwraps
Documentatie
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen