Semi Transparant Papier Applicatie Tape 100/122 cm breed

Semi transparante Applicatie Tape voor het droog aanbrengen van folie, zeefdruk. low tack - LT52 Eventueel op andere breedte leverbaar. 95 mu Rol 50 meter, 100/122 breed.
Levertijd:
1 - 2 werkdagen

€74,76 €62,45

Excl. btw

OraTape Applicatie-Tape LT52 

Applicatie Tape is een zeer geschikt applicatie transparante foliepapier voor het droog aanbrengen van aplicatie folie.. Na het aanbrengen van uw applicatie papier kunt u deze langere tijd bewaren (2 jaar).

Rol 50/100 meter, 100/122 cm breed - eventueel aangepast breedte.

  • dikte: 95 micron
  • Tot na zes maanden identieke kleefkracht
  • Geen lijmresten bij verwijdering
  • uitvoerig lowtack belijming
  • zeer eenvoudig aan te brengen

Applicatie Papier Semi transparant ORATAPE® MT72 / LT52 / LT52 / LT72
Deze ORATAPE® LT52 en MT72 zijn ontworpen voor gebruik met vrijwel alle soorten folie met een glad en mat oppervlak heeft. Met zijn hoge dimensionale sterkte en goede duurzaamheid, zelfs bij natte toepassing, is MT72 geschikt voor de meest veeleisende toepassingen.
De toepassingspapieren ORATAPE® LT52 en LT72 met hun ultra-verwijderbare kleefstof op basis van natuurrubber zijn bijzonder goed geschikt voor toepassingen volgens de droge methode. Deze semi-transparante papiersoorten worden gebruikt voor het overbrengen van belettering en symbolen.
Een speciaal voor deze serie ontwikkelde kleefstof op basis van natuurrubber garandeert zowel een snelle hechting op de voorwerpen tijdens het transfereren als een vlekkeloze verwijdering na het aanbrengen.
Betrouwbare applicatietapes zijn specifiek nodig wanneer geplotte folies professioneel en snel moeten worden aangebracht. ORAFOL heeft applicatiematerialen ontwikkeld voor een grote verscheidenheid aan eisen en toepassingen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen