Transparant Polyethyleen Applicatie Tape

Applicatie Tape voor het nat/droog aanbrengen van folie, zeefdruk. medium tack. Eventueel op andere breedte leverbaar. Rol 50 meter, 100/122 breed.
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
€68,75
Excl. btw

OraTape Applicatie-Tape MT 95 

Applicatie Tape is een zeer geschikt applicatie transparante foliepapier voor droog/nat het aanbrengen van aplicatie folie.. Na het aanbrengen van uw applicatie papier kunt u deze langere tijd bewaren (2 jaar).

Rol 50/100 meter, 100/122 cm breed - eventueel aangepast breedte.

  • dikte: 155 micron
  • Tot na zes maanden identieke kleefkracht
  • Geen lijmresten bij verwijdering
  • uitvoerig medium tack belijming
  • zeer eenvoudig aan te brengen

De speciale constructie van de polyacrylaatlijm in dit materiaal maakt een probleemloze overdracht mogelijk van gestanste en computergestanste letters en symbolen. Zelfs na meer dan 6 maanden toepassing is een restloze verwijdering zonder aanzienlijke toename van de kleefkracht aangetoond. De hoge treksterkte van de folie zorgt voor een nauwkeurige positionering. Deze applicatiefolies zijn zeer geschikt voor bijna alle bekende soorten glanzende of matte afwerkingsfolies. ORATAPE® MT95 met zijn middelsterke lijm is ontwikkeld voor speciale toepassingen die vereisen een zeer transparant applicatiemateriaal. ORATAPE® HT95 heeft een hoge treksterkte en ORATAPE® LT95 is ideaal voor speciale toepassingen die een lagere kleefkracht vereisen voor het overbrengen van decoraties. Het is de aanbevolen tape voor toepassingen van geplotte folies die worden aangebracht op binnenwanden, bijv. ORACAL® 631, 638 en ORAJET® 3628.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen