De groothandel voor flexfolie

Dankzij de flexfolie uit onze groothandel bedrukt u eenvoudig uw textiel met de mooiste prints. Dit speciale soort vinyl kan op verschillende stoffen worden aangebracht en is het ideale middel om tekst en ontwerpen op promotionele artikelen te drukken. In onze groothandel vindt u verschillende soorten en maten flexfolie waarmee u uw effen items kunt bedrukken!

Vragen? Bel ons direct op!

Wat doet de flexfolie uit onze groothandel?

Flexfolie heeft net als flockfolie als doel textiel te bedrukken met uw eigen ontwerp. De folie bestaat uit een voorkant met lijmlaag en een achterkant. De flexfolie uit onze groothandel koopt u op een rol of in vellenvorm. U heeft een snijplotter nodig om deze folie te snijden en met behulp van warmte wordt het vastgehecht op het materiaal dat u wilt bedrukken. Bij SignWarehouse verkopen we flexfolie in verschillende kleuren, zodat uw item een leuke, vrolijke print krijgt. In ons hele aanbod aan textielfolies vindt u alles wat u nodig heeft om uw textiel te bedrukken. Een goede flexfolie uit onze groothandel is in ieder geval een goed begin!

Bedruk uw textiel met onze producten

Heeft u een echte kledingontwerpdroom of wilt u gewoon een kledingstuk of ander eigendom bedrukken? Schaf dan flexfolie bij onze groothandel aan. Hiermee creëert u het meest strakke design en het blijft ook nog eens lang zitten! Kijk ook eens tussen de benodigde transferpersen als u deze nog niet in huis heeft. Heeft u vragen over onze folies? Neem dan contact met ons op via 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer