Flockfolie remover A 870 - 1 liter

Breed inzetbare en duurzame Flock remover. Bevat geen methyleenchloride en is dus niet schadelijk voor de gezondheid. Zal in veel voorkomende gevallen de flock folie goed verwijderen van het oppervlak zonder schade.
Levertijd:
1 - 2 werkdagen

€26,99 €26,63

Excl. btw

Flockverwijderaar, flockfolie middel A 870

Voordeel: het grootste voordeel van de A 870 vlokmiddelverwijderaar/oplosmiddel is waarschijnlijk dat het niet schadelijk is voor de gezondheid. Methyleenchloridereinigers konden dit niet claimen, ze zijn geclassificeerd als kankerverwekkend.
Onze A 870 Flocculant is niet gebaseerd op methyleenchloride en kan zonder aarzeling bij hogere temperaturen worden gebruikt. Maar nu de wijze van handelen...

De A 870 flockverwijderaar beheerst de werkingswijze, vooral wat betreft de verschillende flockfolie-lijmen, grotendeels zonder problemen. Het moet gezegd worden dat veel dingen mogelijk zijn, maar er zijn ook grenzen. Maar waarom test je het niet zelf en laat je je overtuigen van de reinigingskracht. Veel textielprinters gebruiken de A 870 Flock Remover en zijn er enthousiast over. De uitgebreide verwijderingsprestaties van flock-, flex-, zeefdrukvernissen, inkten en kleuren bestrijken een breed scala. (We werken momenteel aan een verdere ontwikkeling van de reiniger, die naar verwachting begin november 2009 beschikbaar zal zijn).

Toepassing:
Breng flock remover aan op een doek en dep/spuit de misdruk met cleaner vanaf de achterkant van het textiel. Laat het textiel inwerken en verwarm het vanaf de achterkant met een strijkijzer. De warmte verhoogt het afgiftevermogen van de reiniger en de kudde kan worden verwijderd.
Als er, tegen de verwachting in, lijmresten achterblijven, breng dan opnieuw A 870 aan, laat deze inwerken en dek ze af met vilt of katoenen doek en strijk ze over de achtergebleven lijm. De lijm wordt door het doek geabsorbeerd en zo uit het textiel verwijderd. De reiniger moet dan worden geneutraliseerd met water en afgespoeld.

Tip: Als het te verwijderen stuk bijvoorbeeld binnen of direct naast een element ligt, kan het te beschermen gebied worden bevochtigd met water. Als de A870 dus verder beweegt of in contact komt met gebieden die niet verwijderd mogen worden, wordt hij geneutraliseerd/verzwakt door contact met water.

Let op:
Vooraleer opnieuw te flockfolie aan te brengen, moet het substraat altijd eerst volledig droog zijn of gedroogd worden door middel van een hete pers, haardroger. of een strijkijzer om te drogen. Tot slot moet het substraat optimaal worden voorbereid op de 2e drukbeurt.

Vragen: Als u vragen heeft over het verwijderen van drukfouten, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail. Wij helpen u graag, wij zijn immers de ontwikkelaars van deze reiniger en ontvangen graag uw feedback.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen