Fotopapier op rol

Fotopapier op een rol kopen is handig, omdat u niet beperkt bent tot de lengte van het papier. Als u A4-vellen fotopapier koopt, moeten uw foto’s binnen die grootte blijven als u ze op het papier wilt printen. Als u echter grotere foto’s wilt printen, dan is fotopapier op een rol een uitstekend alternatief. Bij SignWarehouse verkopen we verschillende soorten fotopapier.

Vragen? Bel ons direct op!

Ons glossy fotopapier op een grote rol

Ons fotopapier heeft meerdere lagen en is PE-gecoat. Het heeft een mooie glans en is van topkwaliteit. Ook wordt door de microporiën de houdbaarheid versterkt. Uw foto’s blijven dus lang mooi! Het fotopapier op rol is geschikt voor verschillende printers, zoals de Epson, HP, Canon Dye, Roland en Solvent. Deze printers snijden het papier automatisch af als uw foto geprint is. Als u een foto print op het fotopapier droogt het snel en u ziet hoe fantastisch en helder de kleuren zijn. De kleurovergangen zijn erg natuurlijk en het papier heeft een goede stijfheid. Wilt u meteen een foto printen om als poster op te hangen? Dan raden we u aan om ons posterpapier te kopen en uw foto’s daarop af te drukken.

Print uw foto’s op hoogwaardig papier

Wilt u graag uw vakantiefoto’s printen op fotopapier dat u bestelt op een rol? Koop uw fotopapier dan bij ons! U kiest uit verschillende lengtes rollen, waardoor u lang printplezier ervaart! Kijk ook eens tussen ons overige aanbod aan papier of u nog extra materialen kunt gebruiken. Heeft u vragen over ons fotopapier? Neem dan contact met ons op via 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer