Tweedehands plotter

Met een tweedehands plotter kunt u alle kanten op. De vraag is alleen: welke plotter gebruikt u waarvoor? Er zijn namelijk meerdere plottersverkrijgbaar. Iedere plotter heeft dan ook weer op zijn beurt zijn eigen functie.

Vragen? Bel ons direct op!

Diverse varianten van een tweedehands plotter

Een tweedehands plotter kan in verschillende varianten gekocht worden. Een van de verschillende soorten tweedehands plotters is de printerplotter. Met de printerplotter worden afdrukken op A2-formaat of breder afgedrukt. Deze plotters worden over het algemeen vaak gebruikt bij het afdrukken van bouwtekeningen, ontwerpen of posters. De meest gangbare formaten van deze plotters zijn A0 of A1.

Een tweedehands laserplotter

Een ander voorbeeld van een plottervariant is de laserplotter. Deze plotter kan bepaalde vormen en verschillende ontwerpen laseren of uitsnijden. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze om met de laserplotter een foto op hout te laten laseren, maar u kunt er ook voor kiezen om de foto met de laser uit het hout te laten snijden. Als laatste is er ook nog de snijplotter. Een snijplotter is eigenlijk niets anders dan een elektrische snijmachine, wat handig is voor bijvoorbeeld speciaal posterpapier. Met een snijplotter kunnen ontwerpen uit allerlei materialen gesneden worden en vervolgens met een transferpers bedrukt worden. Dit gebruikt u dan vervolgens weer voor bijvoorbeeld het bedrukken van kleding.

Bestel snel uw eigen nieuwe of tweedehands plotter

Heeft u vragen over de plotters? Of bent u misschien geïnteresseerd in een van onze andere producten en diensten, zoals bijvoorbeeld het onderhoud van een printer? Hiervoor neemt u contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 0631679306.

Lees meer
Geen producten gevonden...