Signolit SI 418 Back-lit - Dialux SI 418

Premium back-lit, stralend wit, transparante back-lit folie for lichtbakken, lantaarnpalen e.d. Blijft mooi wit . Geschikt voor eco-solvent. Geen lijmlaag. PET
Levertijd:
1 - 2 werkdagen
Koop 10 voor €5,29 per stuk en bespaar 17%

Koop 30 voor €4,71 per stuk en bespaar 26%

€6,37
Excl. btw

Signolit SI 418 Back-Lit Film

Toepassingsgebied:

Doorzichtige polyesterfilm, aan één zijde bedrukbaar voor lichtbakken en andere verlichte displays.

Kenmerken:

 • Extreem hoge kleurdichtheid
 • Briljante, ware kleurenreproductie met of zonder achtergrondverlichting (dag en nacht).
 • Perfecte vlakheid
 • Laag reflecterend printoppervlak
 • Zeer goede temperatuurbestendigheid

dry textured =  ideaal voor rol-naar-rol afdrukken 

Afwerking Wit, Satijn 195 um

Compatible 

Coating printzijde satijn
Breedte (mm) 914
Dikte 0,195 mm
Kern diameter 76 mm
Lengte (m) 30
ondoorzichtigheid 0.28 - 0.30
Basis materiaal Polyester
Verpakking hoeveelheid 1 rol
aantal per karton 1 rolGebruik:

 • Noot voor Latex-inkten: Om het effect van herbevochtiging (oliefilm op het drukoppervlak wegens gebrekkige verankering van inkt) te vermijden is het noodzakelijk om de optimale droging parameter vast. Dit kan gedaan worden door middel van druk testen voordat de productie af te drukken. Opnieuw bevochtigen kan enkele dagen verschijnen na het afdrukken wanneer het drogen condtions zijn defect. Het opnieuw bevochtigen kan ook afhankelijk van de bepaalde omgevingsomstandigheden en de samenstelling en de consistentie van de gedrukte thema. Bij het maken van een media-profiel, deze omstandigheid moet nadrukkelijk rekening gehouden.
 • Noot voor de temperatuurinstelling: Voordat u afdrukt moet u controleren of de juiste droogtemperatuur is door het uitvoeren van een testafdruk is ingesteld. Te hoge droogtemperaturen kan leiden tot een vervorming van de film die later verder kunnen veroorzaken bij het verwerken.
 • Noot voor Droogtijd / Verwerking: De VOC die zijn opgenomen in een oplosmiddel en latex inkten moet volledig worden gedroogd voordat verdere verwerking. Daarom is het noodzakelijk om lang genoeg droogtijden rekening. De droogtijd van de gedrukte media is sterk afhankelijk van de hoeveelheid oplosmiddel toegepast. Bij het afdrukken van de film in een roll-to-roll proces, moet het gedrukte strip worden afgerold en plat gelegd zo spoedig mogelijk tot de definitieve drogen. Oplosmiddelresiduen vanwege onvoldoende droogtijd kan leiden tot het blokkeren tijdens het transport in opgerolde vorm. Tijdens laminering kunnen dergelijke residuen negatieve invloed op de kwaliteit van het eindproduct (vlakheid, krimpgedrag, ankerplaats, etc ...).
 • Het is noodzakelijk het oppervlak te beschermen als het voorwerp gedurende een lange tijd slijtage of andere mechanische invloeden, vuil of vochtigheid. Het lamineren kan worden gedaan om de randen of over de randen. De gebruiker moet controleren voordat met behulp van wat is meer geschikt.
 • Wij raden u aan zelfklevende lamineren folies gebruiken voor koud lamineren of geschikte vloeibare lamineren producten.


 

Bewaaradvies: 

 • Na het afdrukken van de resterende rollen moet uit de plotter worden verwijderd en opgeslagen in de gesloten originele verpakking op een koele en droge omgeving. Houdbaarheid 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen