Reflecterende folie

Reflecterende folie gebruikt u met name om veilig te zijn in het verkeer. Doordat deze folie oplicht als u of iemand anders er met een lamp op schijnt, bent u altijd te zien in het donker. Wilt u uw voertuig beter zichtbaar maken? Koop dan nu reflecterende folie bij SignWarehouse!

Vragen? Bel ons direct op!

Het gebruik van reflecterende folie

Reflecterende folie heeft net als spiegelfolie een spiegelende werking. Het wordt gebruikt voor voertuigen of als laag over verkeersborden, maar ook in huis kan deze folie goed van pas komen. De folie heeft isolerende en dampdichte eigenschappen, waardoor deze van pas kan komen in badkamers, keukens, koele ruimtes en nog veel meer plekken in huis waar het vochtig kan worden. Zo gebruikt u het bijvoorbeeld als vloerfolie in uw vloerverwarmingssysteem. Doordat de reflecterende folie een zelfklevende zijde heeft, kan deze op elk ander materiaal geplakt worden en versterkt het de geluidsisolerende eigenschappen van dat materiaal. Bij onze foliegroothandel koopt u voor elk gebruik de juiste folie en tegen de scherpste prijzen!

Maak uw voertuig zichtbaar

Wilt u beter zichtbaar zijn in het donker? Bestel dan nu de reflecterende folie in onze webshop! Kies bijvoorbeeld voor onze ORALITE 5600 die bestand is tegen alle weersomstandighedenen een uitstekende corrosieweerstand heeft. Deze is verwerkbaar met onze plotters, zodat u precies het formaat en het figuur uitsnijdt dat u wilt! Heeft u vragen over onze folies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0631679306 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees meer