Aslan zelfklevende folies

  • Geplaatst op
  • Door Peter & Luc
Aslan zelfklevende folies

Overzicht van de diverse Aslan producten en hun mogelijkheden

Aslan zelfklevende folies - de mogelijkheden zijn eindeloos

De Aslan zelfklevende folies zijn op vele verschillende manieren te gebruiken - van grafische toepassingen tot interieurontwerp en binnen de inrichting van scholen, bedrijven en kantoren tot het gebruik voor creatieve marketingdoeleinden. De folie kan worden gebruikt op vloeren, muren, ramen, deuren, spiegels, etalageruiten, auto’s en nog veel meer…

De mogelijkheden met Aslan zelfklevende folie zijn eindeloos.

Aslan Vloerfolie

De Aslan zelfklevende vloerfolie is perfect te gebruiken als afstands- en vloermarkering voor aanwijzingen met betrekking tot social distancing. In vele supermarkten en bouwmarkten worden ze tegenwoordig gebruikt, ook in horecabedrijven en publieke gebouwen komt u ze steeds vaker tegen.

De vloerfolie heeft een hoge slipweerstand, waardoor u er gemakkelijk overheen kunt lopen, rijden of fietsen - zonder weg te glijden. Daarnaast is deze vloermarkering veilig en efficiënt voor toepassingen in onder andere winkelcentra, onderwijsinstellingen, musea, bibliotheken en op luchthavens, trein- en metrostations. De vloerfolie kan gemakkelijk worden verwijderd, zodat u ervoor kunt kiezen om (tijdelijk) een nieuwe vloermarkering aan te brengen.

Voor bedrijven en commerciële instellingen is vloermarkering een goede manier om aandacht van klanten te trekken! U creëert unieke marketingmogelijkheden door de vloer geheel of gedeeltelijk te decoreren. De folie kan volledig naar eigen wens worden bedrukt en ook het formaat is af te stemmen op uw behoeften. Aslan vloerfolie is geschikt voor zowel promotionele acties als permanente reclame. Duurzaamheid is natuurlijk erg belangrijk. De vloerfolie is gelamineerd met een antislip-laag, waardoor het jaren mee kan. Daarnaast is de vloerfolie gemakkelijk te plaatsen en te verwijderen.

Bij SignWarehouse bieden we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten vloerfolie. Zo hebben we bijvoorbeeld vloerfolie voor ruwe en grove oppervlakken, weerbestendige vloerfolie voor reclame-uitingen en krachtige vloerfolie voor natte oppervlakken. Bekijk snel ons aanbod.

 

Aslan Muurfolie

In veel huizen en kantoren komt u gestructureerde wanden en muren met ruwe oppervlakken tegen. Als u dit soort muren een nieuwe uitstraling wilt geven met bijvoorbeeld een andere kleur of een vrolijk patroon, moet u ze meestal schilderen. Echter, met verf bereikt u vaak niet het gewenste resultaat. Het behangen van een muur met een ruw oppervlak is meestal geen optie.

Met de muurfolie van Aslan kunt u toch voor een bijzonder mooi resultaat zorgen. De muurfolie is te bevestigen op verschillende soorten (ruwe) oppervlakken, zoals beton, spaan- en gipsplaten. De Aslan zelfklevende muurfolie is zeer flexibel en blijft goed zitten. De muurfolie biedt de ideale eigenschappen om de muur vervolgens te schilderen en/of lakken in de stijl die bij u past.

Bij SignWarehouse bieden we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten muurfolie, zoals muurfolie voor ruwe oppervlakken en bedrukbare witte muurfolie binnen en buiten.

 

 

Aslan Zandstraal & Raamfolie voor extra privacy

Naast de grote keuze uit verschillende soorten vloer- en muurfolies, biedt SignWarehouse ook verschillende typen zandstraalfolie en raamfolie.

Met de Aslan zelfklevende zandstraal- en raamfolie kunt u in vergaderruimtes, kantoren of op glazen wanden meer privacy en discretie garanderen. Dit type folie schijnt niet door, zonder dat de ruimte hoeft in te leveren aan licht. Daarnaast biedt het ook de ultieme glasbeveiliging.

Naast de garantie op privacy, kunt u met de raam- en zandstraalfolie ook een bijzonder effect creëren wanneer u slechts een deel van het glasoppervlak beplakt. Door middel van uitsnijdingen in de folie, kunt u een eigen tekst, merknaam en/of het bedrijfslogo aanbrengen.

Omdat de folie weerbestendig is, kunt u deze folie zowel aan de binnen- als buitenkant van de ramen gebruiken. Naast het gebruik op glazen oppervlakken, wordt zandstraalfolie ook veel gebruikt op metalen ondergronden en steen, zoals grafstenen.

Kortom, de Aslan folie voor glazen oppervlakken helpt om de privacy te waarborgen en biedt vele mogelijkheden om met teksten en logo’s geweldige (bedrijfs)uitingen te creëren.

Bij SignWarehouse bieden we een uitgebreid assortiment aan verschillende soorten zandstraalfolie en raamfolie. Bekijk het aanbod in onze webshop.

 

*** Ontdek de creatieve mogelijkheden van Aslan folie bij SignWarehouse ***