Textielfolie

Textielfolie wordt door sommige mensen ook wel flexfolie genoemd. Textielfolie is speciaal gemaakt voor het bedrukken van stof. Dit kunnen verschillende stoffen zijn, zoals tassen, petten, kleding en nog veel meer. De druktechnieken verschillen van elkaar en ook zijn er verschillende soorten folies om te bedrukken op de stof.

Vragen? Bel ons direct op!

Textielfolie voor het oppimpen van uw kleding of andere stoffen

Bij SignWarehouse zijn verschillende soorten textielfolie te vinden. De textielfolie is gemakkelijk en snel met het strijkijzer aan te brengen. Echter is het wel zo dat een strijkijzer niet dezelfde druk en warmte geeft als een transferpers. De bedrukkingen zullen daarom met een strijkijzer sneller en makkelijker loslaten dan wanneer het met een transferpers wordt bedrukt.

Textielfolie in vele varianten

Wanneer u gebruikmaakt van een enkele kleur heeft u aan reguliere folie al genoeg. Reguliere folie is ook te verkrijgen in bijvoorbeeld een glitter en glow in the dark variant. Een andere manier om het te gebruiken is met de no-cut flex. Hier heeft u namelijk ook geen snijplotter voor nodig. Een snijplotter is een snijmachine die bijvoorbeeld diverse printfolie gemakkelijk en snel afsnijdt.

Bestel snel uw eigen folie

Met folie is het mogelijk om leuke prints of diverse logo’s op stoffen te bedrukken. Handig voor werkkleding of bijvoorbeeld tijdens een teamuitje! Met andere folie, zoals glimmende spiegelfolie, creëert u leuke prints op andere ondergronden. Bestel snel uw eigen folie online en maak zelf de mooiste creaties. Voor vragen of meer informatie mag u contact met ons van SignWarehouse opnemen. Telefonisch zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected]

Lees meer
Geen producten gevonden...