Printfolie

In onze webshop vindt u diverse soorten printfolie. Dit is een speciaal soort folie waar u direct op kunt printen. U ontwerpt helemaal zelf wat u op de folie wilt printen en met een goede printer drukt u op deze folie de beste kwaliteit afbeeldingen af. Wilt u uw omgeving wat opleuken? Kies er dan voor om printfolie bij SignWarehouse te kopen!

Vragen? Bel ons direct op!

Waarvoor gebruikt u printfolie?

Zowel voor zakelijk als particulier gebruik is printfolie geschikt. U kunt bijvoorbeeld uw kantoor een leukere uitstraling geven door een mooie afbeelding op grote folie te printen met een hoge resolutie. Deze folie gebruikt u binnen, maar kan ook makkelijk buiten toegepast worden. De folie heeft vaak een plaklaag, waardoor u deze net als Grafiprint eenvoudig op ramen en muren aanbrengt. Het werkt als het ware precies hetzelfde als onze glasfolies, alleen zorgt u bij printfolie zelf voor de opdruk! U kiest uit diverse soorten folies. Wij hebben transparante folies in ons assortiment, maar ook glasheldere en gematteerde folies voor ramen. Als u op de muur wilt printen, hebben we hier ook verschillende structuren voor. Door knifeless tape te gebruiken, zorgt u ervoor dat u de folie afsnijdt zonder dat u de muur of uw raam beschadigt.

Maak reclame voor uw bedrijf

Printfolie is ideaal om reclame te maken voor uw bedrijf. Waarschijnlijk ziet u regelmatig winkels of kantoren met grote advertenties op hun ramen geplakt. Wilt u dit ook graag doen? Koop dan printfolie in onze webshop en bekijk ook welke inkt u nodig heeft om de mooiste print te krijgen. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0631679306 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees meer