Spiegelfolie

Voor een spiegelend en ruimtelijker effect in een ruimte, gebruikt u spiegelfolie. Uw kamer zal meteen een stuk groter lijken als u een deel van een muur of een hele muur beplakt met spiegelfolie. Bij SignWarehouse verkopen we verschillende folies van diverse breedtes en met de mooiste effecten!

Vragen? Bel ons direct op!

De functies van spiegelfolie

Spiegelfolie heeft meerdere functies. Zo dient de folie als spiegel om in te kijken, is deze stijlvol op de muur en maakt deze de kamer ruimtelijker en lichter. Onze folies zijn zelfklevend en eenvoudig aan te brengen. Als u een fout maakt bij het aanbrengen, is deze makkelijk te corrigeren. De folie is namelijk sterk, waardoor er niet zomaar scheurtjes inkomen. Als u na een tijd de folie wilt verwijderen en wilt vervangen door een andere folie, zoals een mooie Grafiprint, dan is deze makkelijk te verwijderen en laat deze geen schade achter op uw muur. Vooral op gladde en vlakke oppervlakken staat spiegelfolie op zijn mooist. Een van onze beste merken folie is Aslan. Dit merk biedt een folie van een sterk materiaal aan en blijft ontzettend lang mooi! Hiernaast kunt ubij ons nog diverse glasfolies bestellen als u graag een effect wilt op uw ramen en muren.

Creëer meer licht en ruimte

Bent u op zoek naar een goede spiegelfolie voor op uw muur? Koop uw folie dan in onze webshop en zorg voor een hele andere uitstraling van uw woning. Kijk ook eens naar alle informatie omtrent onze Aslan-folies en hoe u deze moet aanbrengen. Heeft u vragen over ons aanbod? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0631679306 of een e-mail te sturen naar [email protected].

Lees meer