Durager 600 SB Vlakbedprinter

Durager 600 Digitale vlakbedprinter voor screen printing, digitale print shops, product promoties, graveren sign bedrijven.
€9.854,00
Excl. btw

Fullsize colorprinting van alternatieve substraten, gebruiksvoorwerpen en promotionele producten. Inclusief plaatsing, instructie en scholing plus een jaar lang gratis ondersteuning aan huis


Product specificatie 

Hoge snelheid en zeer hoge resolutie (5760 x 1440dpi), zonder raster.
Prachtige levendige kleuren
Hecht probleemloos aan diverse substraten zonder voorbehandeling
Bijzonder lage printkosten. 26 cent per vol A3 blad
Werkt ook met SD inkt
Bedrukt diverse gebruiksvoorwerpen tot een hoogte van 15 cm

Hoogte variaties tot 4mm perfect resultaat

De voorwerpen kunnen vooraf worden verwarmd met behulp van een halogeen lamp. De intensiteit is in te stellen op de ideale waarde van elk product of ondergrond. Hierdoor is de afdruk na afloop ook direct droog.

Plaatmateriaal, films, metaal of breed scala aan kunststof, (ABS, ABS, PC, , Polyester, PS, Apet, Trespa enz enz.) Ceramiek, glas visitekaartjes doosjes, van hout, en karton etc. Zeer goed is ook de toepassing op geanodiseerd aluminium (Eloxal-Aluminium) (Durapor) van Polychromal b.v. (www. polychromal.nl) waardoor de afdruk een zeer hoge krasvastheid en chemische resistentie krijgt. etc. Digitaal en full color.  

De machine kan worden uitgevoerd met de SD inkt: SD ecosolvent inkt Bevat dye pigment kleur stoffen. Is geschikt voor een zeer breed spectrum aan ondergronden, zoals karton, hout, steen, PVC, vinyl, leer, aluminium, staal, plastic, ABS, AS, PC, Ceramiek, glas, canvas, tegels spons rubber etc. . Deze inkten zijn minder geschikt om op kleding of textiel te printen behalve dan op leer dat kan weer wel erg goed.De koppen kunnen een hoogte variatie van 4 mm nog netjes beprinten en overbruggen dus ook in kuilen en op bollingen kan geprint worden. De printer wordt standaard voorzien van een aantal mallen: CD, aanstekers, golfballen en visitekaarten mallenVoor het beprinten van andere gelijkvormige voorwerpen is het handig een aantalmallen vooraf te laten maken uit Acrylic of ander materiaal en met een frees of laser uit te snijden (prijs per mal ca. 45 euro) .Waardoor u een vaste positie hebt voor het printen. Tijdens het printen kunt u de andere mallen vullen en wisselen. Het is ook mogelijk om met een speciale GEL, dubbelzijdige tape of magneet strookjes, of met een optionele vacuüm tafel voorwerpen op de onderplaat vast zetten waarna ze geprint kunnen worden. De voorwerpen kunnen vooraf worden verwarmd met behulp van een halogeen lamp. De intensiteit van de lamp is in te stellen op de ideale waarde van elk product of ondergrond, waaroor een betere fixatie en snellere droging wordt bereikt. Hierdoor is de inkt na afloop van het printen direct droog.Er kan geprint worden met een snelheid van minder dan 2 minuten voor een Full Color A3 formaat afdruk bij 1440dpi resolutie en continu afdruk instelling.Bij gebruik van nog hogere resoluties zal de printsnelheid terug lopen.Machine wordt standaard geleverd met besturing soft ware voor PC en Mac. Ook is het mogelijk om te printen met Ripsoftware en een optionele dongle, Dit kan handig zijn als de kleuren zeer exact moeten worden ingesteld. De intensiteit op transparante media kan worden verhoogd door meerdere keren over elkaar heen te printen. Dit levert geen problemen op daar de Durager 600 zeer nauwkeurig kan printen.De print kosten zijn ongeveer 26 cent voor een vol vlak A3 (full color) geprint.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen