Autowrapfolie

Bij SignWarehouse verkopen we autowrapfolie van diverse merken. Wilt u graag uw auto voortaan zelf wrappen of laten wrappen met folie? Dan zijn wij de plek waar u betaalbare carwrapfolie kunt kopen! Autowrapfolie beschermt uw auto tegen steenslag, vogelpoep, lakschade en verkleuring én is goedkoper dan het opnieuw laten spuiten van uw auto. Uw auto krijgt een compleet andere uitstraling met onze mooiste folies en ze gaan wel drie tot vijf jaar mee!

Vragen? Bel ons direct op!

Onze merken autowrapfolie

Carwrapfolie kunt u bij ons kopen van verschillende merken. Kiest u bijvoorbeeld voor onze 3M-wrapfolie. Deze beschermt uw auto goed tegen uv-licht, vocht en hoge temperaturen. Hiervan verkopen we folie van de 10800series en de nieuwere 2080-series, allebei duurzaam doordat ze pvc-vrij zijn! Een ander merk carwrapfolie dat u bij ons kunt kopen is Oracal. De autowrapfolie van Oracal is gemaakt van vinyl en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met diverse glanzen. Wilt u uw auto voorzien van een kleur met hoogglans? Dan is Oracal waarvoor u kiest. Met onze instructies leert u eenvoudig hoe u een auto moet wrappen als u dit nog niet eerder gedaan heeft. Autowrapfolie is tegenwoordig helemaal hip en dé manier om regelmatig te wisselen van autokleur. Er is tenslotte niets leuker dan rondrijden in een auto met een nieuw uiterlijk!

Geef uw auto een andere kleur door onze carwrapfolie te kopen

Wilt u uw auto bekleden met autowrapfolie? Dan kunt u eenvoudig carwrapfolie kopen in onze webshop. Kies de gewenste kleur en grootte uit en ga thuis aan de slag of laat iemand anders het voor u doen. Heeft u vragen over onze autowrapfolie? Dan neemt u contact met ons op via 0631679306 of stuurt u een e-mail naar [email protected].

Lees meer