Durager 620 UVW-FV Vlakbedprinter

Durager 620 UVW-FV Digitale vlakbedprinter voor screen printing, digitale print shops, product promoties, graveren sign bedrijven.
€16.954,00
Excl. btw

Fullsize colorprinting van alternatieve substraten, gebruiksvoorwerpen en promotionele producten. Inclusief plaatsing, instructie en scholing plus een jaar lang gratis ondersteuning aan huis


Product specificatie 

Hoge snelheid en zeer hoge resolutie (5760 x 1440dpi), zonder raster.
Prachtige levendige kleuren
Hecht probleemloos aan diverse substraten zonder voorbehandeling
Eenvoudig onderhoud
12 vol vlaks prints per uur 1440x1440 - 290 x 600 mm
Bedrukt diverse gebruiksvoorwerpen tot een hoogte van 16 cm

Hoogte variaties tot 4mm perfect resultaat

Machine wordt standaard geleverd met besturing RIP software met dongle voor PC.De diverse lagen kunt u van te voren instellen en de volgorde hiervan. De printer zalde lagen automatisch achter elkaar printen, zonder tussenkomst van een operator.De hoogte van de lagen wordt nauwkeurig gemeten, zodat de tafel hoogte automatisch zakt tijdens het printen Het onderhoud aan de printer is zeer eenvoudig. Zo kunt u zelf de printkop en de pomp verwisselen. Indien nodig. Dit bespaart u veel kosten en tijd. Tijdens de installatie geven wij hier over een training en op de mee geleverde CD staan instructie video’s hoe deze eenvoudig zelf te vervangen. De printer heeft een zelf reinigende functie, waardoor de printkop automatisch regelmatig wordt gereinigd.

Inkten

C.m.y.k. wit en lak per 200 ml zak € 59,50
Cleaning solution voor uv inkt 250 ml € 29,00

Service en garantie

Er zit een jaar garantie op de machine behalve op de user items. (Inkt, slangen, printkop en capping (Pomp) station)
Printkop gaat standaard ongeveer 1 a 2 jaar jaar mee. Als voldaan wordt aan het standaard onderhoud. (Kosten kop € 560,00)
Cleaning station gaat standaard ongeveer 6 maanden mee, Als voldaan wordt aan het standaard onderhoud. (Kosten cleaning station € 85,00)

Het jaar gratis service op de machine is aan huis, het betreft dus geen Carry in garantie. Dit is inclusief training en ondersteuning aan uw medewerkers en scholing op locatie. Deze service geld voor alle Benelux landen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen