Oracal 551 High Performance Cal

  • Geplaatst op

High-performance PVC-folie (70 micron)
98 hoogglans kleuren + mat zwart / mat wit
Uitstekende maatvastheid en zeer goede verwerkingseigenschappen
Op lange termijn outdoor duurzaamheid:
8 jaar (zwart / wit)
7 jaar (transparant / gekleurd)
4 jaar (metallic)
3 jaar (Brilliant Blue L)

ORACAL ® 551 High Performance Cal

 

De ORACAL ® 551 High Perfomance Cal is een vinyl folie met een dikte van 70 microns die regelmatig gebruikt wordt voor het beplakken van vervoersmiddelen voor reclame- of decoratiedoeleinden. Deze vinyl wordt vaak boven andere soorten verkozen vanwege de uitstekende dimensionale stabiliteit en de prachtige verwerkingseigenschappen.

Een duurzame investering

Deze vinyl is uitermate geschikt voor het beplakken van auto’s, bussen, treinen en andere vervoermiddelen voor reclamedoeleinden en voor decoratie. Dit heeft te maken met de hoge kwaliteit en de duurzaamheid op lange termijn: een zwart/witte beplakking met ORACAL ® 551 High Performance Cal kan wel 8 jaar blijven zitten! Transparante of gekleurde vinyl blijft 7 jaar zitten, metaalkleurige stickers 4 jaar en de speciale felblauwe ‘Briljant Blue L’ blijft drie jaar zitten. Zo ben je er van verzekerd dat jouw reclameboodschap of decoratie lange tijd mooi zichtbaar en leesbaar blijft, ook bij gebruik en slecht weer buiten!

In iedere denkbare kleur

De ORACAL ® 551 High Performance Cal is beschikbaar in een enorme variëteit aan kleuren, zodat u altijd de geschikte kleur voor uw specifieke doel zult vinden. U kunt bij de aankoop kiezen uit wel 98 prachtig glanzende kleuren en daarnaast uit een matte zwarte kleur en een matte witte kleur. Al met al honderd verschillende kleuren om uit te kiezen dus!

Altijd geschikt

ORACAL ® 551 High Performance Cal is geschikt voor ieder doeleinde en is daarom niet alleen in permanente uitvoering verkrijgbaar, maar ook in een oplosbare of semi-oplosbare uitvoering. Zo kunt u dit vinyl ook met een gerust hart bestellen voor een tijdelijke reclamecampagne of een andere tijdelijke actie, maar is hij ook zeer geschikt voor permanente reclame- en decoratiedoeleinden!

Met het Duitse ABG (StVZO) certificaat bent u er van verzekerd dat dit materiaal veilig, duurzaam en
goed is. 

Als alternatief is ook Orajet 3551 Wit goed geschikt.