ORALITE® 5600 Retroreflecterende gegoten PVC-film 120 micron

ORALITE® 5600 Retroreflecterende gegoten PVC-film 120 micron verschillende kleuren Solvent polycrylate, permanent, verwijderd kan worden door hitte PE-gecoat dubbelzijdig siliconen papier, 145 g / m2
Koop 5 voor €21,92 per stuk en bespaar 6%

Koop 10 voor €21,22 per stuk en bespaar 9%

Koop 25 voor €20,06 per stuk en bespaar 14%

€23,32
Excl. btw

ORALITE® 5600 Fleet Engineer Grade

Fleet Engineer Grade is een product dat bestand is tegen weersinvloeden en oplosmiddelen en beschikt over een hoge mate van flexibiliteit gecombineerd met uitstekende corrosieweerstand. Het materiaal is plotter verwerkbaar en is speciaal ontwikkeld voor hoge kwaliteit commerciële en fleet-livery om belettering, markeringen en decoraties te produceren.

Het materiaal kan worden toegepast op matig gebogen oppervlakken met klinknagels of gegolfde substraten, dankzij de speciale gegoten PVC-constructie.

ORALITE® 5600 is samengesteld uit catadioptrische glasparels die zijn ingebed in een transparante laag plastic materiaal (ontwerp A, voorheen Type I).
retroflectiviteit

ORALITE® 5600 voldoet aan de prestatie-eisen van ECE 104 klasse D en is verkrijgbaar als 5600D-product met watermerk. De waarden voor retroreflectie weergegeven in tabel 1 worden nageleefd wanneer gemeten in overeenstemming met deovereenkomstige specificaties met behulp van CIE-standaardlichtbron A en de bepalingen van CIE nr. 54.2.

Product toepassing

Kleur
ORALITE® 5600 is beschikbaar in 11 verschillende kleuren (zie tabel 1 voor de volledige lijst met beschikbare kleuren). ORALITE® 5600-070 displays een zwarte kleur bij daglicht. Wanneer het wordt verlicht in het donker, lijkt het zilver tot zilvergrijs.

Adhesive
De lijm bestaat uit een solvent polyacrylaat, permanente drukgevoelige lijm. Het scheidingspapier (145 g / m2 ) heeft eenPE-coating aangebracht op met siliconen gecoat papier aan beide zijden. Omdat het product- en batchnummer op het met silicium gecoate product wordt aangebracht
papier, alle productieparameters en grondstoffen kunnen volledig worden opgespoord.
Application / Verwerking
ORALITE® 5600 is speciaal ontwikkeld voor hoogwaardige commerciële en vloot-kleuren. Oppervlakken waarop het materiaal zal zijn aangebracht moet grondig worden gereinigd van stof, vet of elke verontreiniging die de hechting van het materiaal zou kunnen beïnvloeden.
Vers gelakte of geverfde oppervlakken moeten volledig worden uitgehard. De compatibiliteit van geselecteerde lakken en verven moet worden getest door de gebruiker, voorafgaand aan de toepassing van het materiaal. Het zelfklevende reflecterende materiaal kan alleen voor droog worden gebruikt. Voor andere toepassingen is de gebruiker volledig verantwoordelijk voor het evalueren van de geschiktheid van het product en voor alle risico's geassocieerd met dat gebruik.
ORALITE® 5600 kan gezeefdrukt worden met ORALITE® 5018 zeefdrukinkt of inkjet bedrukt met de meeste oplosmiddelen op basis van oplosmiddel inkten, UV- of Latex-inkten. Raadpleeg de instructies van de gekozen inktfabrikant om te bepalen of een applicatielaminaat is vereist. Indien nodig wordt aanbevolen het materiaal te lamineren met ORALITE® 5051, ORAGUARD® 290F of
ORAGUARD® 293F om meer UV-bescherming te bieden. Bij gebruik van niet-ORAFOL-inkten of printers, de toepassing moet worden getest en goedgekeurd door de klant. Hoewel het gebruik van warmte helpt om het product gedeeltelijk te verwijderen, kan het nodig zijn om een ​​oplosmiddelhoudende lijmverwijderaar te gebruiken verwijder alle resterende lijm volledig.
Raadpleeg de praktische informatie van ORAFOL voor volledige instructies of neem contact op met uw ORAFOL Reflective
Solutions Division vertegenwoordiger voor advies met betrekking tot het bovenstaande.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen