Roland-inkt

Met speciale Roland-inkt van Eco Solvent heeft u garantie op scherpe en mooi geprinte afdrukken. De inkt is milieuvriendelijk en is zo geformuleerd dat u geen keelklachten ervaart bij het inademen van de inkt. Ideaal voor het afdrukken van onder andere foto’s, posters en flyers.

Vragen? Bel ons direct op!

Ervaar de voordelen van de duurzame Roland-inkt

Aan de Roland-inkt, van het merk Eco Solvent, zijn geen alcohol en chemicaliën toegevoegd. Om deze reden heeft de inkt ook geen geur, zodat u geen onaangename en gevaarlijke stoffen inademt. De Roland-inkt is zeer geschikt voor wanneer u een afdruk wilt laten maken met een hoge resolutie en is vrij van reprotoxische bestanddelen. De samenstelling van de inkt is van uitsluitend hoogwaardige componenten.

Alleen de beste kwaliteit met de Roland-inkt

Strikte kwaliteitscontrole garandeert de constante kwaliteit van de Roland-inkt. Dit is vanwege de exacte formulering. Ook is de Roeland-inkt volledig compatibel met producten met de kwaliteitseisen van de OEM-fabrikanten. De inkt is krasvast en droogt heel snel. De Eco-inkt is dan ook duurzaam in meerdere opzichten en verantwoord voor het milieu. Met een breed spectrum aan kleuren kunt u met deze inkt alle kanten op. Ideaal om te gebruiken voor de bijpassende, fijne Roland-printer.

Interesse in deze speciale inkt? Bestel direct online

De Eco Solvent inkt is in verschillende soorten te bestellen. Naast hele inktsets is het ook mogelijk om andere inktproducten aan te schaffen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan cleaning vloeistof, wattenstaafjes voor het schoonmaken van uw printer en speciale inkt voor grootformaatprinters. Ook kunt u bij ons terecht voor navulcartridges en rollen fotopapier. Heeft u vragen over de producten van SignWarehouse? Of heeft u uw oog laten vallen op een ander product? Plaats dan snel uw bestelling online of neem contact met ons op. Stuur een e-mail naar [email protected] of neem telefonisch contact met ons op via 0631679306.

Lees meer