Vinyl wrap

Vinyl wrap is wrapfolie met een zelfklevende vinyl. Deze wrap is bedoelt om over gladde objecten heen te plakken. Bijna elk object kan met de wrap worden ingepakt. Echter is het hierbij wel belangrijk dat de ondergrond altijd vlak, en vooral schoon is.

Vragen? Bel ons direct op!

Vinyl wrap is snel en gemakkelijk te gebruiken

Bij het gebruiken van vinyl wrap zult u merken dat de folie niet meteen muurvast zit. Dit is bij een normale wrap of sticker wel het geval. De lijmlaag van de wrap is zo samengesteld dat de folie weer op te tillen is. Dit is ideaal voor wanneer u bijvoorbeeld de folie verkeerd heeft geplakt, of wanneer u alleen even wilt kijken hoe iets staat. Door de wrap te verwarmen wordt deze rekbaar. Op deze manier kan de wrap ook mooi over ronde vormen geplakt worden.

De vele mogelijkheden van wrappen met vinyl wrap

De meest populaire en bekendste vorm van wrapping is carwrapping met carwrapfolie en reflecterende folie. Hierbij worden auto’s helemaal ingepakt met de vinyl wrap, om zo een andere look te creëren. Een aantal voorbeelden van andere voertuigen, die met de vinyl wrap ingepakt kunnen worden, zijn:

  • Scooters
  • Treinen
  • Helikopters
  • Tractoren

Verder is het zelfs mogelijk om met de wrapfolie kleine vliegtuigen in te pakken. Naast voertuigen is het ook mogelijk bijvoorbeeld keukenkasten, deuren, koelkasten en andere interieurelementen in te pakken. Met speciale applicatiefolie van onze folie groothandel brengt u gemakkelijk vinyl aan op vlakke ondergronden en textiel.

Plaats snel uw bestelling en ervaar het gemak van wrapfolie

De wrapfolie blijft zeer goed plakken en gaat over het algemeen vier tot tien jaar mee. De folie is gemakkelijk aan te brengen, maar ook weer gemakkelijk te verwijderen. Hierbij worden er ook geen lijmresten achtergelaten. Bent u benieuwd naar deze folie of andere zelfklevende folies van Sign Warehouse? Plaats dan snel uw bestelling online of neem contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar 0631679306 of stuur een e-mail naar [email protected].

Lees meer
Geen producten gevonden...