Signwarehouse nieuws

Hoe u een online T-shirtbedrijf start

  • Geplaatst op
  • Door Vertaling artikel
Hoe u een online T-shirtbedrijf start

Een T-shirt of design business is nog steeds iets waar je succesvol in kan zijn. Op basis van de online business modellen en voorbeelden kun je met weinig risico en investering een leuk en bloeiend bedrijf ontwikkelen. Dit artikel wijst u op de ins- en outs en de mogelijke valkuilen en ideeën .

Oracal 551 High Performance Cal

  • Geplaatst op

High-performance PVC-folie (70 micron)
98 hoogglans kleuren + mat zwart / mat wit
Uitstekende maatvastheid en zeer goede verwerkingseigenschappen
Op lange termijn outdoor duurzaamheid:
8 jaar (zwart / wit)
7 jaar (transparant / gekleurd)
4 jaar (metallic)
3 jaar (Brilliant Blue L)

Oracal® 631, 751C en 951

  • Geplaatst op
  • Door Peter

Wanneer je iets wilt bedrukken, of dit nu je kastdeur, tafelblad of auto is, dan biedt Oracal vele mogelijkheden. Er zijn specifiek drie Oracalfolies uitermate geschikt om te gebruiken bij het bedrukken van objecten van je wens. Dat zijn de Oracal® 631 Exhibition Cal, 751C High Performance Cast en 951 Premium Cast. Deze drie Oracalproducten hebben allemaal andere eigenschappen en zijn geschikt voor verschillende doeleinden.

Transferpers gids

  • Geplaatst op
  • Door Peter - Stahls

Of u nu nieuw bent met transfer persen en op zoek bent naar uw eerste pers, bezig bent uw huidige pers te vervangen, ofwel dat u een nieuw model wilt toevoegen aan uw productie straat, het is belangrijk om te weten waar hoe u de juiste keuze maakt. Op het gebied van de basis elementen zoals het type, gelijkmatige druk en temperatuur als wel op maat gemaakte platen, deze gids zal u alles vertellen over de functionaliteit en mogelijkheden. Ook leert welke vragen u moet stellen als u uiteindelijk op koop-pad bent om de juiste aanschaf voor uw bedrijf/hobby te doe